Syn zpěvačky Ivety Bartošové (45) odjel včera odpoledne na plánovaný rockový tábor. Artur Štaidl (14), který minulý týden jako zázrakem vyvázl z autonehody na Plzeňsku, se bude rekreovat za peníze otce Ladislava Štaidla (66). Právě on rockový tábor zaplatil...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jo, to je ta paní, co chce působit a vyjadřovat se strašně chytře, tak namísto feťák používá slovo drogista A Zikmund s ní taky něco řešil, myslim, že mentální depresi
No to je daný tím, jestli je způsobená vnějšími vlivy (např. úmrtím v rodině)- exodenní nebo jestli nemá vnější příčinu a je způsobena chemickými (hormonálními) procesy v mozku - enodenní. Mentální je prostě blbost.
A co říkáš na toho drogistu?chudák prodavač u jinýho bych to nechala být, ale tahle číslovka si myslí, že je nadčlověk.Kdysi mi našla překlep a nazvala mě za něj neinteligentním hovadem bez mozku, pak prošla všechny moje příspěvky a dopsala to ke všem Tak takový Faux pas potěší
prave naopak .. kde by bola ona bez nas .. ved by jej za nove clanky ne[platili .. takze sa nam ona aj jej neviem ktory aktualny manazer akurat tak mozu podakovat