Je to jedna velká komedie! Iveta Bartošová (45) se podle svých bývalých spolupracovníků po autonehodě na Plzeňsku nezhroutila psychicky, ale regulérně se opila do němoty.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já indisponovaná nejsem, ale google má nějaký problémy. jak českej tak zahraniční, uuž jsem projela asi milión článků...no nic, bylo to o tom, že pomeje chtěl udělat ivetě radost a tak jí v thajsku nakoupil celou sadu cestovních tašek... myslím že to měl být chanel. chanel z thajska jo a ještě řekl, že nemá na originál za sta tisíce, ale že jí chtěl udělat radost a tak jí nakoupil kopie... a ona u toho měla výraz jak by fakt měla originál... ale už to vyšlo hrozně dávno, to spolu ještě byli na dovče v thajsku...
to jo, fakt už je to hooodně dávno, ale pamatuju si to, protože mě to tehdá docela pobavilo. protože se pořád řeší originál versus fake a hlavně u vuittonek, a iveta přijela s celou sadou ještě navíc napodobeninou a chlubí se tím... hold je svá...
Je vážně "milé" jak Aha spekuluje a hned předhazuje rozchod. Jasně, že by to Ivetě přáli, zas by bylo co pitvat. Ale jestli bude koncert nebo ne, to je věc Ivety a jejího přítele, nám to přece může být jedno. Věřím, že se postupem času Iveta dá dohromady a bude spokojená.
Sama Bartošová jasně odmítla, že by se s Pomeje dala zase někdy dohromady. „Zabil by mě a Arťu zničil“dodává zpěvačka. Důvodem je prý výbušná povaha producenta. Slzy v očích obou exmanželů ovšem mluví o pravém opaku. Ačkoli byli rozrušení, radost z přítomnosti toho druhého vedle sebe by těžko zakryli.