Je to jedna velká komedie! Iveta Bartošová (45) se podle svých bývalých spolupracovníků po autonehodě na Plzeňsku nezhroutila psychicky, ale regulérně se opila do němoty.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
„Kdybyste mohli potkat jakoukoliv slavnou osobnost, živou nebo mrtvou, koho byste si vybrali?“ „Dobrá otázka. Tak kdybych si moh vybrat, tak Helenu Vondráčkovou. Mrtvou.“
Mimochodem, slyšíte ten pláč? To je Kate Middleton s Williamem. Jejich svatba se právě odsunula na druhé místo. Jestli z té události roku nebude na internetu livestream, půjdem se zabít. Ale ještě předtím potřebujeme odpovědi na tyto otázky: Bude tam Artur? Kolik sní k svačině svatebních dortů? Bude z Ivety po svatbě hraběnka? Odstěhuje se do Itálie? Vyhlásí nám Itálie potom válku??
Kdy se své šance chopí Jiří Pomeje a vysvobodí Ivetu z deky? Prodá ledvinu, aby Ivetě koupil bednu Ferneta? Kdy se na veřejnosti objeví Šimi zabalený do deky s prohlášením, že „je v tom naprosto boží teploučko, ta Ivetka je vizionářka jako Lady Gaga“?
Bartošová potvrdila, že trpí úzkostmi. Zjistili jí je lékaři. Nejvíce se u ní projevovali, když se prýří Pomeje dostal k jejím penězům. I když mu k tomu nedala možnost, působil jí různé problémy.
"Čím je starší, tím je to s ním horší a horší. Stáhnul mě za sebou, dolů, do velkého minusu," svěřila se redaktorovi a přiznala, že je bez peněz.
Přestože jí prý stále chodí různé finanční požadavky od exmanžela, v době rozhovoru tvrdila, že to zvládne. "Jiná zpěvačka by se navždy zhroutila, ale já ne. Jsem silná," prohlásila Bartošová.
Zpěvačka také v rozhovoru přiznala, že nemá žádné přátele - až na adoptovanou babičku svého syna Artura. Mezi vrstevníky nemá nikoho. "Já jsem opuštěná," přiznala.
Mimochodem..." zarazila se.
Na výzvu redaktora v rozhovoru pro magazín DNES dodala: "Nevíte o nějakém sponzorovi?"