Konec pro Smetanu alá Elišku? Televize rozhodla jasně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 15. července 2025

Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš

Konec pro Smetanu alá Elišku? Televize rozhodla jasně

Eliška a Damián zase budí rozruch. Poté, co diváci celé pojetí, a koneckonců i herecký výkon Emmy Smetany (35), roznesli na kopytech, přistoupila televize ke změnám. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Anna Vecková
17. 09. 2023 08:45

Sice to neni nic moc. Říkam si, jestli to není spíš chyba režiséra. Pan Troška dokázal i z neherců vykřesat výkony, které baví i po letech.

jan jarik
17. 09. 2023 05:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

martika1
16. 09. 2023 16:16

Je to slabé, stále chodí hore - dole a poriadne sa nič nedeje. Eliška si šomre popod nos,

lekno
17. 09. 2023 12:15

Emma má jemný ženský hlas a čistou artikulaci. S Robertem spolu působí oba jako hezká sympatická pohádková dvojice. Pokud je ale někdo nedoslýchavý, pomůže zvýšit zvuk na TV, nebo si pořídit naslouchátka. Není také problém přepnout na jiný program – třeba nějaký nervák, drasťák nebo prasárnu na jiném kanálu, prostě „bezvadné veldílo“, které snad už uspokojí náročné divácké hejtery seriálu Eliška a Damián..

Petr Kytlický
16. 09. 2023 14:36

Vůbec mi nevadí jaká je, každý jsme jiný, ale vadí mi že tu roli po přečtení scénáře vzala navíc když to není vůbec herečka, jen se zesměšnila a dělá co vůbec neumí

Joana Hanák
16. 09. 2023 12:43

Seriály ze současné doby moc nesleduji, občas kratší série, na Elišku a Damiána jsem se podívala - provedení silně zaostává za tématem, a je vidět, že je to otázka dialogů, scény, režie, kamery... dalo se z toho vytěžit více. Že nemá očekávanou sledovanost je dáno provedením. Když toto pominu, a nečekám více (nemohu srovnávat, Ulici, Zoo, Zahradu a podobné dlouhodobé projekty neznám) tak je to milé pobavení. ... Čemu ale nerozumím jsou hejty pokaždé, kde se Emma Smetana objeví. Emma je kreativní, přemýšlivá, moudrá, vzdělaná, vtipná, laskavá, nezávislá, hezká a úspěšná ... tak co vadí? Že si dovolí být svá, přirozená...? Nedělá průšvihy, žije 15 let ve spokojeném partnerství, dvě nádherné děti ... Kde se ta nenávist k ní bere? Tomu nerozumím...

Jana Plačková
16. 09. 2023 12:22

Hlavní věc, že americké seriály neodsuzujete a čumíte se na ně. A jakmile se jedná o český seriál tak máte problém? tak potom běžte do kopru. A polda by měl být od dnešní soboty 21:15 po Zákonech vlka. Když se vám to nelíbí tak se na to nedívejte. A jinak pokud mě zaujme ukázka na seriál nebo film tak se na to podívám. Už se mi stalo, že dali ukázku na film, která mě zaujala a já sem se na něj dívala a po krátké chvíli sem to vypla, protože se na to nedalo dívat, prostě se mi ten film nelíbil. Stačí, když si chlap pustí seriál Dva a půl chlapa a mám dost, to je blbina první třídy, proto se na to nedívám. A Charlie Sheen má hodně dobrých filmů, ale jak začal hrát v tom seriálu tak ho už nemusím.

Jarda Sumec
16. 09. 2023 09:00

Tak tady si příznivci ES - jelita dali sraz

Milan Nykl
16. 09. 2023 08:45

Krásní herci...zbožňuji takové romantické seriály...je to spíš pohádka...komu se to nelíbí víte co...jinak máte k dispozici malou krabičku která vás přenese na jiný kanál..

martinfruhaufm
16. 09. 2023 08:23

ES je inteligentní krásná upřímná přirozená žena.

MariP
16. 09. 2023 08:02

Bohužel, civilní Ema Smetana dělá dojem arogantní a namyšlené ženy. Nepříjemné. Kdo ji zná jako fajn ženu už toto nevnímá. Kdo ji nezná, bohužel na toho působí nepříjemne.

milan59
16. 09. 2023 07:54

Uff ještě že doma Tv nemám,když jsem byl na dovolené a tam na pokoji měli Tv a po večerním puštění jsem pořád jen viděl ty "vtírací reklamy" na ten film/seriál a naštěstí měli i ovladač na tu bednu,takže jsem moc rád,že doma tu televizi nemám,jinak by dostala padáka klidně i z toho 1.patra. To snad ani není možné kdo napsal ten scénář a vybíral ty HERCE Nojo jiná doba,ale tohle sesmolíčkovat brrr !!

safinka59
16. 09. 2023 06:30

Žádné seriály CZ posledních snad dvacet let nesleduji a považuji je za kulturní dno. Seriálová rychlokvaška z nich se aniž by se zasloužila se ze dne na den stává uměleckou hvězdou nejvyššího kalibru... každopádně je to na každého posouzení a pokud má někdo pocit, že ho kulturně a dějově obohatí, OK.
Ale uniká mi jedna věc. Proč ta nenávist a odmítavý postoj k Evě Smetaně ? Je to jedna z mála inteligentních a opravdu vzdělaných lidí na poli veřejného dění. Mluví několika světovými jazyky, je krásná, není to zubaté a falešné děvče, které v noci nespí strachy, že sejde z očí a upadne v zapomnění...viz Burešová. Ač ani pořád zmiňovaný seriál nesleduji, jsem si jistá, že právě antipatie sehrály odmítavý postoj. Ema byla vždy svá a hlavně, přirozená. V TV debatách, na pódiu je famózní... pokud co možná kritizovat, snad námět, scénář... ale nechce se mi věřit, že Ema je tím problémem. V tom případě se ptám: co Godla a samotní neznámí aktéři kriminálek, Nemocnic, Zahrad...ZOO ? Vždyť je k smíchu, že všichni lékaři, kriminalisté a nevím kdo všechno jsou mladí amatéři, nepřirozený a laciný... pokud je právě tato skupina pro diváka ten vyšší level kulturního obohacení, tak je mi líto všech, kteří na obrazovce, divadle...něco dokázali a mizí z povědomí.

martinfruhaufm
16. 09. 2023 08:25

<

Joana Hanák
16. 09. 2023 12:53

Joana Hanák
16. 09. 2023 13:38

jan jarik
16. 09. 2023 05:52

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

marian milko
15. 09. 2023 21:35

Tady by se měl hodně ale opravdu hodně nad sebou zapřemyšlet scenárista a režiser,co v 21.stoleti natáčejí za pohádky,toto bych odvysilal v neděli odpoledne na ČT1,Smetánka za to nemuže,ale když si přečetla scénář tak měla co nejrychleji beze slova zmizet

Ivana Sukenikova
15. 09. 2023 18:58

Smetance nepomůže ani ji pořádně vyšlehat!Ona už se zgrcla už v prvním díle!
A nikomu nechutná🤮
Můžete ji přešlehávat do nekonečna na jiný čas stejně to máte marné!🤣🤣

lekno
17. 09. 2023 12:08

Závist, která se projevila v omezeném hejtu. Hrajete si na mluvčího všech ? Nepište za všechny - nezavádějte. Když vám Smetana nechutná, přepněte jinde a hejtujte si třeba doma před zrcadlem. Stačí se tam podívat a ono to asi pújde samé..

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.