Milenec Ivety Bartošové (45) Domenico Martucci (35) zveřejnil výsledky krevních testů, které Bartošová v Itálii podstoupila a které mají vyvracet spekulace o zpěvaččině chatrném zdraví.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To je asi nějakej omyl kr***. Já jsem tady vůbec netopila, ani nedělala kafe. Jen jsem vlítla, napsala a zase odešla. To víš, každej nemá čas sedět tady dlouhý hodiny, čučet do kamen, házet polena a cucat bylinkové théééé.
Čavec zkrat. Díky za úhradu nájmu. Vzhledem k tomu, že jsi asi jediný, kdo se tady vyjádřil bez emocí, musím reagovat a pár věcí vysvětlit. Z toho, co včera psala gira na Zemanlandu jsem pochopila, že má pocit, že vás někdo nepřetržitě šmíroval. Myslím, že tomu tak není. Projela jsem tady zpětně asi 4 stránky a uznej, že nebylo ani co šmírovat. Nuda a zas jen nuda. Osobně jsem na játrech nebyla víc jak měsíc, protože jsem si po tom hektickém půlroce potřebovala orazit a pročistit hlavu. Navíc mi to zabíralo dost času, který momentálně nemám. Nikoho jsem nelanařila, a pokud vím, holky sem po mém odchodu ještě chodily, ale přestaly z důvodu, že tady nebyla zábava a pořád se jen vařily bylinky (proto ty poznámky). Měla jsem v plánu se po Vánocích (až by nebylo tolik práce kolem pečení) vrátit, ale bohužel to dopadlo jak to dopadlo. S tím nic neudělám. Jumpa Revival jsme založily, protože mě holky o to požádaly po vašem přestěhování, když už bylo jasné, že odcházíte do separace. Jak jste si jistě všimli, nechali jsme vstup volný, takže projev nepřátelství by v tom mohl vidět leda blbec. Na tom Zemanlandu mě to včera trochu míchlo, ale ne proto, že jste se tam přišli smát, ale proto, že mi nepřišlo vhodné tapetovat cizí zeď. Chlapci to naštěstí vzali sportovně, takže houby zle. duncinele vyřiď, že ji nemám bloklou proto, aby neviděla ona mne, ale abych neviděla já ji. Nechtěla jsem prostě nějaký čas určité věci řešit. Vše bylo původně jen dočasné. To už je ale jedno.
Děkuji ti za půlrok spolupráce ve vytváření srandy, přeji hezké svátky a v příštím roce hodně zdraví a pohody a snad se někde potkáme na diskusi.
P.S. Je mi už celkem jedno, co si s mými informacemi uděláš a jak se k tomu postavíš, jen jsem považovala za správné pár věcí objasnit.
Čau. Na játrech jsem nebyla od té doby, co jsem odešla do vašeho přestěhování, mysli si o tom co chceš. dunci není zdaleka tak naivní, jak se dělá. Její rádobynaivita jí zajišťuje vaši permanentní péči, trpělivé vysvětlování a nekonečné konejšení = syndrom nedomazleného dítěte. Když vás to baví, proč ne, ale na žádnou velkou srandu to není. S tím strefováním máš částečně pravdu, ale vykoledovala si to sama. To, že momentálně k smrti nenávidí mě, mi je jasné (ačkoliv v revivalu jsme 4), protože ona umí buď únavně zbožňovat, nebo naopak nenávidět až za hrob. Měla to tak s bouří, měla to tak s Ivetou, má to tak se mnou. Normálního vyváženého vztahu není schopná. Mimochodem ten její mail JAKO od manžela byl více než naivní a hloupý. K tomu, co děláme lze jen napsat STAČÍ NEČÍST. Žádný náhodně kolemjdoucí naprosto nemůže chápat, o co go, takže nejde o nic. A jen tak mimichodem, diskuse na bulváru o Ivetě nejsou nic jiného než to, co děláme my pouze s tím rozdílem, že u Bartošový vám ta "zákeřnost" připadá vtipná a tady ne. Tam jste ale vtipní vy, tak se to asi tak nebere. Principielně to je však totéž.
No tak já se na mučidlech přiznávám,že jsem chodila na játra nahlížet,ale nepřispívala jsem,bo nebylo k čemu.Buď se tu snášel bylinkový odér nebo cigaretový kouř-jinak nuda nuda šeď šeď.Pokud si dobře vzpomínám,tak původní myšlenka Jumpa clubu byla :sranda za jakoukoliv cenu a ta se postupně vytrácela.Vy si tedy na torzu pořádejte dýchánky,my si budeme dělat ***.Škoda Jumpa clubu,čest jeho památce.
Nazdar, už vzhůru, jo? Díky za smuteční řeč Hůlo. Máš pravdu - Jumpa Clubu je škoda. Ještě pro zkrata: Ač je rozpad (dost nepochopitelně) přičítán mně, já jsem opravdu nebyla tím, kdo shazoval každou zábavu přepočítáváním smajlíků, výčitkami a hysterickým pláčem. Taky není pravda, že od prvopočátku by dunci někdo nesnášel - dej si trochu práce se čtením starých diskusí a zjistíš, že jsme se vždy k ní chovaly ohleduplně a já jsem byla dokonce ta, která ji mezi prvními nabídla trvalé členství v klubu. Její nynější nenávist vůči mně nevznikla z pocitu ohrožení, nýbrž z jejího pocitu nedostatku projevené lásky a z žárlivosti. Vždy, když byla zábava v nejlepším a dunci měla pocit, že si jí nikdo nevšímá, roszekla to nějakým hysterákem nebo nesmyslnou otázkou, na kterou vyžadovala odpověď. Po "ošetření pacienta" se muselo začínat nanovo. To se dá sice vydržet, ale jen po určitou dobu. V zásadě momentálně před vámi hluboce smekám, protože to, že jste si dobrovolně zvolili vytváření zábavy po boku dunci kdesi v izolaci a v omezeném počtu lidí, považuji za projev velké osobní statečnosti a nekonečného optimismu. Přeji vám, aby se vám povedlo přehoupnout se přes první level (likéry, bylinky, kafe, cígo a poleno do krbu) a rozjet pořádnou legraci. A to myslím momentálně upřímně, nikoliv ironicky. Myslím, že rozehrávač srandy jsi dobrý, ale záleží, jak ty rozehrávky tvoje družstvo zpracuje.
P.S. To, že bys mi popřál jsem ani nečekala, bo bys dostal u vás čočku, že se pachtuješ s nepřítelem. Chápu. Přesto se měj hezky a neber to tolik vážně. Ne vše, co děláme je "strefováním se do někoho", ale když to tam někdo bude chtít najít, pochopitelně si to pokaždé zdůvodní. Četl jsi operaci Valkýrii? Uznej, že je vtipná a geniální. A věř či nevěř, není to komplot proti nikomu. Ten nápad a režie není můj - abych se nechlubila cizím peřím. Čus bus, vaší žumpě zdar!
jdu váss v rychlosti pozdravit, neb trpím smrtelnou verzi chřipky a koukam tady je velký stěhování... , mám totálně ucpaný dutiny a IQ Kačera, dnes bych mohla směle konkurovat naší pěnici, takže, může mi to někdo vysvětlit polopatě prosím?