Milenec Ivety Bartošové (45) Domenico Martucci (35) zveřejnil výsledky krevních testů, které Bartošová v Itálii podstoupila a které mají vyvracet spekulace o zpěvaččině chatrném zdraví.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
fakt nechápu, jako malé děti. No nic no. Vzhledem k tomu, že šlo vše mimo mě, nemusím si o sobě číst jaká jsem či nejsem. Toto měla být diskuze z recese, ale už to přešlo mnohem, mnohem dál. Je to škoda, mrzí mě to, ale nikdo z vás nemá právo mě soudit, nikdy jsem nechtěla, aby to zašlo až sem, o tom přeci původní Jumpa vůbec nebyla a je škoda, že se rozpadla, kvůli bůh ví jaké malichernosti. Bylo mi s váma moc fajn, ale tohle nemám zapotřebí, ne od lidí, kteří mě neznají a se kterými se "scházím" za účelem zábavy. Tohle už bohužel o zábavě není
my už se zase scházíme všichni tady? Hurá, bylo na čase! Navrhuji, v rámci blížících se vánočních svátků, celkové smíření, ať se stalo, co se stalo, podejte si ruce, vyměňte si acylpiriny a jedeme dál! Pro začátek házím plato do placu, tak si berte...