Milenec Ivety Bartošové (45) Domenico Martucci (35) zveřejnil výsledky krevních testů, které Bartošová v Itálii podstoupila a které mají vyvracet spekulace o zpěvaččině chatrném zdraví.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Co píšeš zní rozumně, ale schůzi svolávat nebudu. Revival neřídím. Všichni jsme dospělí a ručíme si každý sám za to, co píšeme. Pokud někoho dokáže rozhodit zmínka o oplatkách nebo bylinkách, měl by urychleně navštívit odborníka, bo s ním není něco v pořádku. Je to silně paranoidní. kr*** níže taky píše o vrátnici a budeš se divit - neudělalo to se mnou vůbec nic. Já totiž na té vrátnici pracuju. Vztahovačná nejsem, jen ty nevíš, jakejma mailama mě bombardovala vaše pacientka (že mám všechny přivést zpátky apod., ačkoliv jsem nikoho neodváděla). V případě nedůvěry z tvé strany mohu korespondenci s duncinelou přeposlat či zveřejnit u nás na zdi, abys byl trochu v obraze, co to je za rapla. Proč vezu nabízela komodorovi oplatky se zeptej vezu. Nejsem její tiskový mluvčí - ona je tiskový mluvči Revivalu. To platí i pro ostatní dotazy a připomínky z vaší strany - adresujte je prosím těm, jichž se to týká. A co se týká duncinely - z okruhu kamarádek se vyřadila sama, poté co hytesricky (jak jinak) vyřvala na antistránkách o mně cosi nedůstojného a to - světe div se! - protože jsem si ji dovolila na svém vlastním FB profilu bloknout. Co jsem si to dovolila, že jo? Naprostý skandál! Prostě mě nezajímá. Dělat si ale srandu z její hysterie mě baví, protože to směšné je. Myslím, že se nesměji nemocnému člověku, takže v tom nevidím nic závadného. Pokud jí to nedělá dobře, je to jen proto , že se jí nelíbí pohled na svůj vlastní odraz v nastaveném zrcadle. Ať to prostě nečte a vy jí už vysvětlíte, že je skvělá.
Jezuskote,zkrate,ty jsi byl na školení na Ofico úplně nejpravějších originálních stránkách naší hvězdy ;-),ne?! Tam se totiž používá tohle dementní heslo:Zameťte si před svým prahem.My si radši pohrajeme se zápřahem Protože to je děsná sranda
Tak se pry tady vyrizujou ucty S napetim vchazim a cekam polemiku hodnou Demosthena a ono se tady ZAMETA PRED PRAHEM. Tak jestli je to vtip, tak za sto bodu; no radsi vyckam, jestli to nahodou nebylo mineno vazne.
Doufám, že nám nechceš určovat, co si můžeme psát na vlastních stránce? Cenzurou, zákazama a příkazama začaly totiž problémy na bývalé žumpě. Teď jsme naštěstí "na svým", tak se nemáme komu z čeho zpovídat. K duncinele necítím povinnost mít ohled. Nevím proč? Nemám ji ráda a ona nemá ráda mě, tak proč si kazit srandu? Vám nedělám nic. Vy si můžete třeba nalepit na dveře vaší klubovny seznam pravidel správného chování a dávat si černé a červené body, ale do činnosti Revivalu vám je prd. Já si na Mirka Dušína nehraju.