Trauma Vondráčkové na silnici: Už nikdy nebudu řídit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Trauma Vondráčkové na silnici: Už nikdy nebudu řídit!

Raději chodí pěšky! Lucie Vondráčková (43) se zařekla, že už nikdy neusedne za volant. Důvod? „Měla jsem několik bouraček,“ přiznala zpěvačka a dvojnásobná maminka. I když ani v jednom případě nebyla viníkem nehody, bere to jako znamení osudu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fany22
22. 03. 2023 07:45

Její řízení nebo neřízení auta je každému jedno, ale kdopak to vypouštěl stížnosti, že jí Plekanec, lakomec jeden, ani nekoupil auto, a ona, děvenka skromná, chodila všude pěšky?
Teď naopak jezdila hodně a naposledy v Kanadě.
A kdopak tvrdil, že autem jezdit nechce a nebude, dokud nebudou naprosto ekologická, protože se nechce podílet na znečišťování ovzduší? No zase naše pozérka Lucinka.
Ona cílí na své speciální publikum (někdo míní, že retardované), a tam jí to pořád ještě prochází.
Normální lidi její výstupy nemůžou brát vážně.
Úplně stejně, jako mluvila o manželství nebo jak teď všude v rozhovorech mele, že si nedovedla představit, že by každý den neuspávala děti, a j e n proto nevystupovala v divadlech, která se o ni ovšem perou . Přitom ale úplně klidně kvůli tomu svému umění odlétala už od dvouletého Adama sama na mnoho dní z Kanady do NY, a opakovaně sama do Prahy. Po návratu zase opačně.
Dejte s ní už pokoj. Komediantka, lhářka, egoistka. Bez talentu k zpívání i k životu v partnerství.

A, AHA, zítra můžete zase protočit, jak Lucinka září, jak našla s bijcem/vyhazovačem tu pravou lásku, jak jí sluší kudrny jak nádherně si zařídila dům,… Ještě to tu bylo málokrát. A taky jak herečka v hlavní roli ostrouhala, když se někde Lucinka pár minut mihla.
Otřesné, co dokáží peníze.

pea.p
22. 03. 2023 09:51

Ty budeš tak trochu fanatička posedla Vondráčkovou.
Si z ní úplně na nervy. Důležité je jestli je ona a synové v pohodě. A zda chodí pěšky, jezdí tramvají, je sama nebo má chlapa o mnoho staršího nebo mladšího je tak trochu jedno a hlavně je to její věc. Stejně tak jestli se o ní píše nebo ne. Kdo chce přečte si to, kdo ne-čte něco jiného. A pak jsou fanatičky jako fany22 . Hlavně ať ti nepraskne cévka

fany22
22. 03. 2023 15:26

Proč by komukoli měla praskat cévka kvůli tomu, že pseudohvězda Lucie Vondráčková stále lže, mlží a manipuluje? To není nové. Jen si tak trochu škodí, když to udělá znovu a znovu, protože ty starší záležitosti se prostě připomenou.
A Vy, pokud chcete někomu kritizovat pravopisné chyby, zapracujte nejprve na těch svých.
A taky nevím nic o tom, že bychom si potykali.

pea.p
23. 03. 2023 10:05

Jak jinak nazvat někoho, kdo potřebuje každý článek co se týká Vondáčkové komentovat a hlavně ji pořádně zkritizovat.
Neboj. Slušným lidem na úrovni netykám.
Že je někdo někomu nesympatický, tomu rozumím. Potřebu řešit cizí život už ale ne. Chápu, že jsou pavlačové drbny, co se nudí a potřebují řešit život druhých. Už jen délka původního příspěvku (výčet toho co Vondráčková dělá,­nedě­lá,ře­kla,ne­řekla atd) o tom svědčí. Tak snad se ti ulevilo a na nic si nezapomněla

fany22
25. 03. 2023 07:39

Nikdo nedal všanc veřejnosti ze svého soukromí tolik, jako tato Vondráčková. Právě proto, aby se o ní mluvilo, a v jejím případě taky, aby se očistila. A nikdo tolik nelhal.
A lidskou paměť obratem nevymažete jen proto, že se to zrovna hodí do krámu. Jinak nevím, proč by se vůbec mělo věčně psát o této paní, která opravdu není ničím mimořádná. Bez její tety a táty by o ní nikdo nevěděl.
A od Vás jsem nezaznamenala žádné usměrňování, když tady byly doslova pod každým článkem o Šafářové chorobně nenávistné komentáře např. od Balde*­**h/Te­saře/­Tesa­řové/­Tesa­říka… a jiných.
Tak si ty svoje moudra strčte za klobouk.

Mirka2112
22. 03. 2023 05:36

Máte pravdu, že ženy jsou zodpovědné řidičky...ale Lucie Vondráčková mezi ně nepatří.
Když se rozvedla, nestojí za nic. Dělá jeden kopanec za druhým....

Zdeňka Vašková
21. 03. 2023 15:56

Ženy jsou zodpovědnější řidičky než muži. Tak se uklidněte prudiči, je to statistický dokázáno.

AliAlice
21. 03. 2023 13:22

Měla několik bouraček, pochopitelně jak jinak nikdy s její viny.Vy zlí řidiči,co jste nabourali tuto,­,hvěz­du",st­yďte se !! Tato rádoby zpěvačko-hérečka zkrátka na rozdíl od normálních osob neumí řídit,proto už nikdy nesedne za volant....

Uživatel_5457057
21. 03. 2023 16:21

AliAlice , jakmile se na diskuzi objeví jméno Vondráčková, tak už startujete. Jste fakt trapná, kdyby Vondráčková řekla ve dne, že venku svítí slunce, tak vy ji hned pomluvíte, že je noc a že je ona hrozná. Je mi vás líto ženská, fakt musíte mít opravdu smutný život, když vám stačí se "vrhat" na Vondráčkovou. A ta vaše ironie je naprosto vedle. Vondráčková je zpěvačka!!! Získala několik cen ve Slavících a v TÝTÝ také ... několikrát 1.místo, porazila i Lucii Bílou, vydala spoustu desek, včetně platinových, natočila hodně klipů a filmů, atd!!!! Kdybyste si uměla najít i jiné věci na internetu, tak byste se o všem přesvědčila ... ale vy znáte cestu jen do bulváru

AliAlice
21. 03. 2023 18:06

Milá pani,tak s tou cestou do bulváru jsme na tom asi stejně.To,že jste obdivovatelkou Vondráčkové je vaše věc.Zatím jsem nezaregistrovala,že by na ,,tvorbu " této protekční osoby stály fronty....jestli vás ohromuje tvorba filmů jako jsou Babovřesky,nebo ten supr film co natočila ta češka v Kanadě,tak se kochejte...ale potom,jak je bulvár přeplněný převážně informacemi o LV,tak to vypadá,že u nás nemáme jinou ,,hvězdu " jejího formátu... a vy si to patřičně užíjte,a mějte se hezky...a v tom výpočtu těch oceněních co jste vypočítala už chybí jenom oscar

Uživatel_5457057
22. 03. 2023 05:30

Milá zlatá Alice ... jednak jsem muž a jednak nejsem obdivovatel nikoho!!!! Ale nesnáším, když někdo stále na někoho plive jedovaté sliny, o čemž vy něco opravdu víte, že Filmy jsem neviděl a nezajímá mne tento typ, psal jsem pouze to, co je ve Wikipedii ... jestli vy vůbec víte co to je Vondráčková je především zpěvačka a dokázala toho dost, že vy to nevíte, je vaše hloupost a ironie o Oskarovi je směšná. Přeji vám hezký den a šup, honem hledejte, kde se zase píše o této ženě. A nejlepší by bylo, zaplést do toho ještě Plekance s tou jeho , či vaší bohyní

AliAlice
22. 03. 2023 11:23

Tak milý pane ,,Uži­vate­liˇ545­7057­..tak konečně vím,s kým mám tu čest... .identita odhalená... Jestli mě napadáte,že pouštím jedovatou slinu na LV,potom jak je vidět,nejsem sama,kdo má stejný názor,A že jste neviděl ty filmy,tak buďte rád,o nic jste nebyl ochuzen...a nemontujte sem Plekance,i s jeho jak píšete bohyňí...ten se k té své bývalé zachoval víc než velkoryse.Pro mě je to falešná osoba která ze sebe dělá něco,co bohužel není !!

ELLA Průšová
23. 03. 2023 20:48

Mirka2112
22. 03. 2023 05:43

Paní AliAlice, do posledního slova s Vámi souhlasím. Lucka padá ke dnu....

rydlo
21. 03. 2023 18:46

Vondráčková je zpěvačka? Ano získala několik cen ve Slavících a několikrát 1. místo v TýTý. A proč získala několik cen ve Slavících? Protože dostávala hlavně hlasy od puberťáků. Kdyby to byla opravdu zpěvačka, proč nedokáže zazpívat spatra, jako opravdoví zpěváci bez všelijakých elektronických úprav hlasu? A proč natáčí skoro všechny klipy ve dvojici? Potřebuje nějak schovat svůj ukňouraný hlásek za mužský hlas, jinak by se to nedalo poslouchat. A něčí opičí láska k „Lucince” z ní zpěvačku neudělá!

Mirka2112
22. 03. 2023 06:05

Máte pravdu, souhlasím!

ELLA Průšová
23. 03. 2023 17:55

5457..., vy už na sluníčko nechoďte, i když jen slabounce svítí! Co ona vlastně dělá, vařit neumí, auto řídit neumí, zpívat taky né, ani hrát, jen tahat peníze z chlapa, se kterým se měla, jak pra-se v žitě a svlékla by ho z poslední košile. kdyby se dal! Oni jsou celá rodina nějak pošahaný. Její táta dosud nerozchodil, že není zpěvák ani herec, on jen umí podávat žaloby na svoji sestru, ona je lepší a on to nikdy nerozdýchá! Helena je báječná, on je nikdo!

pea.p
22. 03. 2023 11:09

Netuším jestli Vy jste ten kdo posoudí zda Vondráčková umí nebo neumí řídit. A pokud si není jistá, je jen dobře, že za volant neleze a nepotřebuje si něco dokazovat.
Jen přemýšlím co si potřebujete dokázat Vy. (co znamená "s její viny")

AliAlice
22. 03. 2023 14:55

pea.p­...par­dóón,­chybič­ka se vlou­dila­....mys­líte,­že mě to můžete odpustit??

pea.p
23. 03. 2023 10:12

Mě spíš udivuje něco jiného. Místo toho aby člověk ocenil, že ti, co se na to necítí, za volant nelezou, tak dělá pravý opak a říká, že normální lidi umí řídit. Ono jak někteří řídí je vidět den co den na silnicích. A to jsou asi dle Vás ti normální-co to umí.
Já naopak oceňuju ty, co si jsou svých nedostatků jsou vědomi a nemají potřebu si něco dokazovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.