Monarchie v troskách? Opouštějí ji další členové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Monarchie v troskách? Opouštějí ji další členové

Poprask okolo odchodu vévodů ze Sussexu ještě pořádně neutichl a už se balí kufry zase. Princezna Eugenie, která nedávno světu oznámila radostnou novinku, že s manželem Jackem Brooksbankem čeká druhé dítě, zvažuje stěhování do Kalifornie. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Milla
15. 02. 2023 09:05

Pro Ahel-je otázka jestli je to vůbec pravda,Eugenie a Jack by na nemovitost v Kalifornii neměli prachy.Mimochodem nejsou monarchové,ten titul patří pouze a jedině králi.Velký rozdíl mezi Harrym a Meghan a Eugenií a Jackem je že zatímco první byli členy té skupiny royals kteří pracují pro monarchii a Británii ,Eugenie a Jack mezi nimi nejsou takže oni by se žádným povinnostem nevyhýbali ani kdyby Aha mělo výjimečně pravdu.Oba mají civilní povolání,Eugenie pracuje pro uměleckou galerii,Jack vlastní noční klub a zastupuje v Británii výrobce nějaké značky alkoholu.Zřejmě by se stěhovali za moře jen kdyby tam měli pracovní nabídku i když patrně zdědili nějaké peníze po královně.

AHel
14. 02. 2023 17:25

Považuji to za zradu, jsou vyvolení, měli by si toho vážit, fakt to pvažuji za hnus. Nabrali prachy a teď hurá do světa a užívat si. Když nic nebudou dělat, tak to budou lidi k ničemu. Aby mohli jejich děti žít bez tlaku, tak by se z nich museli stát "normální lidi" no ale to "princátka" zase nechtějí. Nevděčníci hnusní, jen královna zemřela, tak všichni zlenivěli, jako by ve finále dělali něco těžkého, možná to je vopruz, ale větší vopruz je pracovat s dvěmi vysokými školami za pár korun. Ono v Americe není o co stát, tam je budou mít jako cvičené opice. Amíci padají na hubu z monarchů! Vypadá to na přetvářku za účelem si válet šunky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.