Iveta Bartošová: Vracím se do Česka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 25. května 2025

Svátek slaví Viola, zítra Filip

Iveta Bartošová: Vracím se do Česka!

Iveta Bartošová (45) mizí z Itálie a vrací se zpátky do Česka za Arturem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

klamovka
07. 07. 2011 20:27

Dnes sa chuvy o deti aj v CR staraju bezne, ale kto chuve plati? Kto chuvu vybera pre dieta? Nesnaz sa tvarit, ze v CR nie su deti vychovavane chuvami, vyber chuv a jej plat je stale na krku rodicov. Ak potom zena zije sama a musi zabezpecit sama vychovu die***, neznamena to, ze musi byt k dietatu prikovana 24 hodin denne a ze nema pravo aj na vlastny zivot.

klamovka
07. 07. 2011 20:25

Ak sa niekto o syna stara, to znamena, ze mu zebezpeci potreby a jeho rozvoj. Toto snad plati, vsade na svete, alebo nie? Nuz a neznamena to, ze zaplati pestunku ( chuvu) a ak si vyberie zivotneho druha ( ak to aj po kratkom case skonci ) tak takeho, aby nenarusil synovu vychovu. Takze vyber chuvy a partnerov je vzdy na matke, jej jedina uloha zabezpecit vychovu. Alebo je malo prpadov vo svete, ze zena si vyberala zlych partnerov, co vychovu deti negativne ovplyvnili? A ak s niekym niekto zije, prebera zakonite zavazok aj podielat sa na vychove deti, co partner ma. Takze, ak s nou niekto zil, nerobil nic na viac, iba to, co kazdy normalny partner. Ibaze tych partnerov si vyberala sama a na vychove Arthura sa da jasne povedat, ze Ivet si az tak zlych partnerov predsa len nevyberala

sla3
07. 07. 2011 20:17

Starala se vždy především chůva,a nebo kluk sám o sebe ,případěn o žralou mamu.Někdy se postarala armáda po sobě následijících milenců a "spolupracovníků". Projděte si videa,kde ona sama mluví o tom, jak a o co se stará doma Artur,a dále vyjádření jejich nejbližších, kteří s ní byli ix let v blízkém kontaktu. Asi se budete potom hodně divit. Je to obyčejná LAJDA. A ten její Ital - řekla bych !svůj ke svému", nebo !jaký šel, takovou potkal".

sla3
07. 07. 2011 20:19

Bylo to odpověď k pisatelce s nickem " klamovka".
Jinak víte, ona podle Vás asi Ivet "neklame", bohužel asi "klamou a podvádějí" všichni kolem ní, jen ne ona !

klamovka
07. 07. 2011 19:03

Nevidim, ze syn pani Ivet je podvyziveny, ze sa flaka, ze nechodi do skoly. Ak zil s nou, ona zabezpecovala, alebo sama sa starala o jeho osatenie, byvanie a vychovu. Inak by z neho nebol sikovny chalan, co okrem skolskych povinnosti ma aj uz dnes za sebou vystupenia ako hudobnik. Kolko deti v jeho veku sa prave tym, ze dosahuju taketo vysledky existuje? A to iste nie je tym, ze sa o neho matka nestarala, ale prave naopak, ze ho dokazala usmernovat a dobre a spravne vychovat. Ak niekto ma syna, dobre vie, ze dotlacit ho hoci len na nejaky zaujmovy kruzok je problem. Kolko deti radsej premarni cas pri pocitaci a hra sa hry? Kolko decak nema zaujem o nic a v skole nedosahuju ani len priemerne vysledky? Toto sa o synovi Ivet predsa povedat neda? Kde a kto na tom chlapcovi vidi, ze matka sa nestarala, alebo ze by mu platila nejaku zlau pestunku?

klamovka
07. 07. 2011 18:56

Nie, ziadna managerka nie som. Som iba clovek, co bez poznania nesudi nikoho a ak si nieco precitam, tak sa snazim pohladat aj ine informacie.

sla3
07. 07. 2011 20:21

TAk si těch informácií pohladajte viac, asi se budete hodně divit. Jak to, že s ní mělo problémy tolik manažerů. splupracovníků a kolergů, kterí je měli opravdu jen s ní. Možná by neškodilo, kdyby jste přijeal nachvíli k Ivet dělat hospodyni - pak by mě zajímalo, co by jste psala potom.

klamovka
07. 07. 2011 18:54

Tolko prehlaseni o jej zdravotnom stave uviedli jej najblizsi, znami, manageri a pod. Je jasne, ze ak to nie je pravda, je dolezite, aby sa branila. Hovorit o zdravi cloveka je dost odvazne, ak nie nespravne. Alkoholizmus je tiez nemoc, co spada do ruk lekarov a ako informacie o zdravotnom stave nesmie ani lekar komukolvek oznamovat. Bud rad, ze tie reci ludi okolo nej sa dokazau vyvratit a jej zdravie nie je natolko podlomene, ako o nej uvadzali pseudopriatelia.

klamovka
07. 07. 2011 18:47

V Prahe auto potrebovat iste bude, takze pride autom z Talianska, dovezie si svoje veci a tym istym autom sa do Talianska aj vrati. Bonpari, si si ist, ze ona este auto v CR ma? Ze nepotrebuje auto ine? Na letisku vystupi a bude platit pozicovni za pozicanie auta? Alebo poistioa nejake auto Domenica na cestu do zahranicia a to auto bude Ivet sluzit aj v CR?

montevideo
07. 07. 2011 18:53

Koukám, že jste o soukromí a plánech Ivety podrobně informován/a. Nejste náhodou její nový/á manažer/ka?

qwertina
07. 07. 2011 20:41

bonpari
07. 07. 2011 18:34

komu tady chce co dokazovat.Ona si myslí,že je na její výsledky někdo zvědavý,že tady asi celému národu chybí.Měla se jí redaktorka zeptat,proč nepřiletí letadlem,ten let může trvat 1-2 hodky,ne.To nemá hrabě pro ni na letenku?!

duncinela
07. 07. 2011 18:49

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bonpari
07. 07. 2011 20:10

dočkáš se,ona je dá všem brzy na odiv.

kochan
07. 07. 2011 20:14

Tak duncinela to je teda síla. Jsi snad větší k r e t é n než Bartošová.

duncinela
07. 07. 2011 20:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

klamovka
07. 07. 2011 18:34

Nechapem diskusie pod clankami. Ak clanok zverejnil, ze Domenico je falesny hrabe, vsetci tu papagajovali, ze ano, ale nikomu nenapadlo overit si to. Stacilo hoci na nete a o dobrocinnych cinoch donny Graziely a jej syna Domenica sa pise naozaj dost. To, ze ich hrady su v stave akom su, je nielen ich problem. Taketo narodne historicke pamiatky su chranene statom a ich rekonstrukcia podmienena vela povoleniam. A ako kdekade v EU, stare hrady su ako zrucaniny pritazlivejsie pre stat a na rekonstrukciu povolenie neda, dovod: strach, ze z historickej poamiatky by sa mohol stat Motel a Fast Food, takze staci, ak sa pojdete spytat na najblizsi MU odbor stabebny, preco hoci sa pozna majitel nejakej zrucaniny, nenecha ju opravit. Tu je akasi splet ludi, co maju za to, ze clanky v novinach su info bez potreby interpretacie. Tak to snad bolo pred 300 rokmi, ak vysli noviny, dnes su noviny opinionisticke a nie striktne sucho infomativne. Co novinar npise je iba dovod hladat v tom naroz a posun citatela k tomu, aby sam sa podielal na zisteni dalsich nazorov a naokonic si nazor vytvoril sam. Dnes su ludia ( alebo by mali byt ) na urovni rozlisit nazor redaktora na vec, alebo zamer redaktora rozduacht debatu hoci tym, ze umelo vyvola problem. A tu? Ach jaj, ako citate na strankach internetu Blesk, skuste citat aj informacie o ludoch, co Blesk o nich pise. Blesk je super, odhaluje uroven ceskeho cloveka, ktory musi svoje povedat za kazdu cenu, ak by to mala byt aj blbost) Nezmenilo sa vela, krcmove kecy a rano sa slo do prace))ale aky je clovek potom hrdy, ak si povedal hoci osklivy nazor na niekoho, hoci politika, spevaka herca. Potom pivo lepsie chutilo, ak sa mohlo na niekoho nadavat.))

montevideo
07. 07. 2011 18:36

Slyšeli jsme slovo Boží......

hejhej
07. 07. 2011 21:49

Klamovko,nebylo by lepší napsat souvislý článek a ne to takhle kouskovat ?Ale nejlepší je být stručný.Iveta je nespolehlivá alkoholička,stará se hlavně o sebe a hrozně lže.

klamovka
07. 07. 2011 18:18

Nepoznam Vas Ivet, ak citate tieto nezmysly tu, snad najdete aj moje slova. Dieta ma dvoch rodicov. Mate pravo a bez vycitiek ( nie sme v stredoveku) na svoj oddych a prazdniny od povinnosti. Vycitky, ze ste zla matka, ak sa o syna par mesiacov stara jeho vlastny otec, su hlupost splodena zenami, co nevedia nic ine, len sa chvalit tym, ze su pre deti dolezitejsie, ako otcovia. Mate pravo a narok aj Vy zit chvilu sama pre seba. A otec a syn maju pravo byt spolu ak vek chalana uz potrebuje muzsku prezenciu. Ma brata a ma vlastneho otca, ma Vas mamu, ako prijme pratrnerku svojho otca, tak prijme aj Vasho partnera, ziadne vycitky, oddychnite si, uzivajte s prazdnin, ved 14 rokov ste sa stale viac starala o syna Vy a teraz je cas aj na otcovi, starat sa o syna. Vziat sa dieta neda nikomu, striadava vychova je narok kazdej zeny, obaja ak splodia dieta maju povinnost starat sa on rovnakou mierou.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.