Pamatujete ještě na kazety »véháesky«? Videorekordér slaví 70 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Pamatujete ještě na kazety »véháesky«? Videorekordér slaví 70 let!

Ve své době revoluční technologie, která změnila možnosti televizního vysílání – výrobu a archivaci pořadů a zpravodajství. Videorekordér byl poprvé představen veřejnosti před 70 lety. Byl větší než lednička a schopný nahrát jen čtvrthodinu...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

E M
14. 11. 2022 10:46

Nevím proč má být Video na ústupu . Přece by stačilo, aby se naši kluci naučili opravit hlavy. V těch původních je už snímací vrstva setřená, takže ji obnovit by neměl pro odborníky až takový problém. Koupit a vyhodit není řešení a ty staré filmy či dokumenty jsou k nenahrazení. Náhodou video a kazety jsou báječná náhrada na idiotské programy v telkách a jinde. . Chytré koukatelné a nedělají z lidí blby. Navíc cestopisy z bájných devadesátek jsou fajn, zvlášť když se už zase bezpečně cestovat po světě nedá. Ty různé "rezorty" odkud nemůžete vytáhnout paty ,jsou naprd, tak se o zemi do které jedete nic nedozvíte. A to tom je cestování, poznat co nejvíce.
Bylo by báječné, kdyby se naši machři pochlapili a vymysleli, jak je opravit,

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.