První snaha o sesazení vlády. Experti: Babiš si dělá kampaň | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

První snaha o sesazení vlády. Experti: Babiš si dělá kampaň

Na čtvrtek opozice svolala mimořádnou schůzi Sněmovny k vyvolání hlasování o nedůvěře vládě Petra Fialy (57, ODS). Její šance se ale blíží nule. Podle politologů je to jen divadlo pro voliče.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
30. 08. 2022 16:48

Abyste se nezalknul....ve vládě je převlečených komunistů hromada a Vám vadí zrovna tento. Každý slušný člověk v této republice je pro odvolání STAN z vlády!!!!! A je jedno zda to navrhuje Babiš nebo třeba Čert s Andělem. Strukturu organizovaného zločinu jsme tady ještě neměli, sebereflexe Rakušana nulová. Slušní lidé tento počit kvitují s poděkováním. Babiš tu je za občana, kterého to normálně obyčejně štve, že někdo zneužil zase vládnutí, ke svému obohacení ve strukturách státních podniků a okradli hlavně občany, hnus. Pletete si obyčejné zlodějské gangy se soukromým podnikáním a dřinou člověka po mnoho let. Jeden grázl, řekl zloděj a všichni to jak ovce opakují. Buďte jiný a nastudujte si případ Babiš a pak zjistíte, že žádné zákony České republiky neporušil. Prostě naše to dovolovaly. To takhle Janoušek a jiní, ty porušili, co se dalo!!!! Ale jediný Babiš šel s kůží na trh!!!! Tak vylez ty srabe a ukaž, co umíš!

jenik jirak
30. 08. 2022 05:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.