Harry chystá Williamovi pomstu: Expertka promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Harry chystá Williamovi pomstu: Expertka promluvila

Vztahy mezi Harrym (37) a jeho starším bratrem Williamem (40) jsou delší dobu napjaté. Princ Harry se navíc chystá vydat svou monografii a expertka na královskou rodinu Angela Levinová si myslí, že se v ní bratrovi bude chtít pomstít.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Milla
05. 08. 2022 05:26

Perfektní příspěvek od Dianthose který lze jen odsou­hlasit­.Zají­mavé je jak se média úzkostlivě vyhýbají citacím z Harryho minulých rozhovorů kdy o lidech které se teď snaží zničit mluvil moc hezky,o Charlesovi třeba v pořadu o Dianě kde řekl že to nejhorší co se může rodiči stát je muset říci dětem že ten druhý rodič zemřel ale Charles to zvládl a vždy tu pro ně byl,v pořadu k jeho 70.popisoval jak kolikrát přišel za ním do jeho pracovny,Charles usnul s hlavou na stole a když se vzbudil a zvedl hlavu měl na obličeji přilepená nějaká lejstra,Camillu probral v interview ke svým 25.narozeninám,Kate byla sestrou kterou si vždy přál a William mu pomohl najít pomoc když se trápil Dianinou smrtí až příliš a byl mu stále nablízku a mohl mu říci všechno a a a..Najednou byl jediný kdo mu poradil ať s problémy zajde k psychiatrovi až Meghan,z jeho rodiny díky které Meghan "prožila krásné Vánoce uprostřed rodiny kterou nikdy neměla"se stala nejhoršími rasisty a díky jeho kecům už tři autoři knih o královské rodině postupně obvinili z rasistických výroků vůči synkovi zatím tři různé členy royal family a Harry spolu s Meghan si ze lhaní udělali živnost.Řeči o omezeních která chudák zakoušel jsou trapná třeba při vzpomínce na nahatý biliár který si zahrál v Las Vegas-netuším jakou volnost by ještě chtěl mít.

Dianthos
05. 08. 2022 14:50

Millo, máte obdivuhodné znalosti. Jedné věci v tom všem nerozumím. Vlastně té příčině, proč toto všechno vzniklo. Proč kvůli Harrymu nezměnili zákon, aby mohl vykonávat práci pro Korunu napůl s prací pro sebe. Proč mu to neumožnili. Je v zájmu Koruny snížit počet pracujících královských, snížit náklady. A je to v plánu Charlese a Williama. Harry se tudíž dostal do pozice trpěného a vydržovaného svým bratrem, se kterým byli rozkmotřeni. William mohl kdykoliv v budoucnu ukončit jeho a Meghaninu práci pro Korunu, možná je vystěhovat z jejich domu, který jim nepatřil, jenom dostali užívací právo od královny. A po celý jejich život by byli závislí na rozpočtu, který jim určí Charles, později William. To není zrovna dobrá vyhlídka. Zajištěná budoucnost. Harry a Meghan se vážně ocitli v kleci. Navíc bulvár, který potřebuje, aby lid adoroval budoucího panovníka a jeho rodinu a ne jeho mladšího bratra, takže byl skutečně nespravedlivý. A ti dva nikde neměli dovolání, protože to bylo v zájmu budoucnosti Koruny. Jejich budoucnost (a budoucnost jejich dětí) nikoho nezajímala.
Kdyby měli možnost žít napůl svůj civilní život, snížili by náklady na monarchii. Zákaz užívání královských titulů pro výdělek by zřejmě respektovali, aby nepřišli o svůj status. Se žádnými státními tajemstvími do styku nepřicházejí, jejich činnost je charita a reprezentace. Já tam prostě nevidím jiný problém, než nějaké staré nařízení, nebo zákon, který bylo možno změnit, v souladu se změnou moderní monarchie.
Princezny Beatrice a Eugenie mají také civilní zaměstnání, tituly jim nikdo nebere, od rodiny je nikdo neodhání. A jejich společenské postavení jim také zřejmě přináší lepší pracovní pozice, větší zisky.
Stejně jako mi nepřijde správné, že syn budoucího krále Británie nemá ochranku. Nějakým teroristům nebo fanatikům je jedno, jestli je pracující nebo nepracující královský. Je to prostě syn krále.
Pokud její odepření byl nátlak na Harryho, aby se vrátil, mělo to opačný efekt.

Dianthos
04. 08. 2022 16:49

Když by řekl pravdu, bylo by to dobré. Ale on se na svou minulost a na celou královskou rodinu, momentálně dívá zaujatě. Vidí jen to špatné. I na tom, co ho činilo šťastným. To bylo vidět už v rozhovoru s Oprah. Ten veselý a rozpustilý mladík, který si užíval života, najednou viděl svou minulost jako nepřátelské vězení. A v současné době se to jistě umocnilo. Takže to bude zřejmě dost odporné čtení.
Člověku, který by potřeboval psychoterapeuta, by snad měli zakázat vydávat jeho memoáry, které se týkají druhých lidí. Které mohou ublížit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.