Odpovědi pro ty, které zasáhne stávka: Co se může stát, a co ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Odpovědi pro ty, které zasáhne stávka: Co se může stát, a co ne!

V Praze už se od řízené blokády hlavních tahů upustilo. Přesto půjde o akci, kde bude muset být přítomna policie. Podívejte se, jaká opatření chystá a jak doporučuje »přežít« snad největší dopravní průšvih v pražských dějinách.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

vojjaksvejk
15. 06. 2011 10:23

KUPUJ aha POSÍLÍŠ SVOU VLÁDU NESTRANNĚ AHA JE PROVLÁDNÍ KECÁLEK KUPUJ AHA POSÍLÍŠ SVOU VLÁDU A ZISKY ZAHRANIČNÍMU MAJITELY TAKŽE OBČAN ČR MÁ Z PRODEJE TĚCHTO PLÁTKŮ TAK VELKÝ KULOVÝ.

bohatypodnikatel
15. 06. 2011 10:28

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

vojjaksvejk
15. 06. 2011 08:47

Nadčasový proslov O Cronvella při rozpuštění parlamentu ? Jak aktuální k dnešnímu dění v parlamentu a vládě ČR - Oliver Cromwell, 20.dubna 1653
"Je nejvyšší čas ukončit vaše zasedání, jež jste zostudili opovrhováním vším dobrým a poskvrnili všemi neřestmi. Nejste než sebranka a odpůrci blahodárné zprávy. Nejste než nájemní ničemové. Svou zemi byste prodali za kus bídného žvance jako Ezau, svého Boha zradili pro pár drobných jako Jidáš. Je ve vás vůbec něco dobrého? Existuje nějaká hanebnost, jež by vám nebyla vlastní? Věřící nejste o nic víc, než můj kůň. Zlato je vaším Bohem. Kdo z vás neumlčel své svědomí za úplatek? Je mezi vámi alespoň jeden, jenž by sebenepatrněji hájil zájmy Commonwealthu? (společenství) Vy mrzké ***! Což jste svým nestoudným pletichařením a podlostmi neznesvětili toto posvátné místo a z Božího stánku neučinili doupě lotrovské? Jak hnusně odporní jste celému národu, jenž vás pověřil k napravování křivd! Tak tedy! Seberte si své saky paky, zamkněte za sebou a ve jménu Boha, jděte!" již konečně do ***e ))))) Veteráni podporují stávku a podali žalobu na stát za tupé seškrtání jejich soc dávky.
http://221-361.webnode.cz/
http­://www­.legi­onar­.org/in­dex.ph­p?Ak­tuali­ty-Vysluha-versus-prav ni-stat­/&ru­brika=­8&typ_­zobra­zeni=­kata­log&u­id=6229

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.