Gott se musí obracet v hrobě! Vidí si Gottová vůbec do pusy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Gott se musí obracet v hrobě! Vidí si Gottová vůbec do pusy?

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) si nedá pokoj. Namísto toho, aby se stáhla z pozornosti médií a alespoň trochu se pokusila žít slušný a především normální život, jak mimochodem slíbila tátovi před jeho odchodem, už zase přilévá olej do plamene. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
03. 05. 2022 22:54

Kdepak asi tak znali Gotta?!

V NDR, sem tam v BRD kam chtěl emigrovat a pak si to honem rozmyslel, potom v US v LA zpíval v baru a prezentoval to v Česku jakoby kariéru a jinak zpíval v Česku, na Slovensku a s Alexandrovci.
Kde byl/je znám se svou kapelou muž Dominiky Gottové nevím, ale docela jí věřím. Je jiná doba a jemu se zase daří, navzdory bipolární poruše.
Gott nechtěl špatné zprávy, chtěl klid.Jenže nebyl z cukru, tak aby se nepodělal si myslím já. Dominika se nepovedla, blábolí , ale chápu její nenávist k Ivaně,.Není sporu, že ji s Gottem podfoukli. A to je hanba a křivda.
Svatá dala "národní vdova" mě rozčiluje tím, jak je nyní bohorovná , přitom je to štěkna, vím to , ale na veřejnosti Ivanka strojená loutka, protože je tupá, tupá, tupá .
Dominiku chápu, ale je to ztracená duše.Prostě to neumí, jako ta " Bertramka "

begonie
03. 05. 2022 18:02

Tak ta se opravdu nepovedla - Gott ji vždy i její matku finančně zajišťoval, ale bohužel ona s matinkou a pak i s Timem vše rozfofrovali.... - byt, chatu, auto i pěkných pár milionů. Zřejmě ta důra už nemá ani těch 6 mega, které dostala jako vyrovnání když kňučí, že jí musel manžílek poslat peníze když ji bolela zádíčka. Vlastně nemá nic.....a hlavně ani žádnou chuť pracovat a nějaké peníze si vydělat

illenne
04. 05. 2022 13:11

begonie Přesně, ona jen vykládá o tom, jak chce pracovat, ale nic. Tvrdila, že bude pracovat jako ochranka, ale zase nic, jen na dávkách

rydlo
03. 05. 2022 14:09

To ještě ta „důležitá” opuchlina Dominika neodtáhla zpátky do Finska, že jsou tu stále zveřejňovány její prolhané slinty? Už jen ty její kecy o tom, že Gotta znají pouze v Německu, svědčí o tom, že už to má důkladně vychlastané! Vždyť Gott zpíval po celém světě a navíc dokázal zpívat v jazyce té země, kde měl koncert. Timíček je asi také světoznámý, ale hlavně tím, že všude zanechává dluhy a snaží se žít na cizí účet Je stejný, jako Dominika, dluhy které oba mají, určitě nikdy nesplatí!

domino22
03. 05. 2022 12:18

Doslova, jak zní název článku... Gott se v hrobě obrací. Dominika IQ tykve, o vzhledu nemluvě, za ten asi nemůže.
Ale pracovat by mohla...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.