Boj v Hradci Králové kvůli ruskému kolu: Sousedí s centrem uprchlíků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Boj v Hradci Králové kvůli ruskému kolu: Sousedí s centrem uprchlíků

Vše, co je ruské, není nyní přijímáno dobře. Na Ukrajinské se přejmenovaly Ruské ulice, zmrzlina a nedávno i vejce. V Hradci Králové nyní vadí i postavení ruského kola.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pravlast
19. 03. 2022 11:24

Hrdinná Fiala to jistě přijede rozsoudit a zároveň symbolicky položí věnec k novému pomníku,tím bude ono dříve Ruské nyní Banderovo kolo.

-bello-
19. 03. 2022 01:13

Když Ukrajincům Zeman a Fiala dali příspěvky, jistě jim slovo Ruské vadit nebude a na kole e budou vozit.Dyť Zelenskyj vystudoval na Institutu turismus tak ho i s atrakcemi Ukrajinci uplatňují.
Vůbec se mi nelíbí, jak tady fanaticky začali politici " kádrovat" jak za komu­nistů­.Momen­tálně tato vláda podporuje, dle mého názoru, silný nacionalismus proti Rusku , ( ne , že ne! markantně ano! .) a děsí mě, co vše je povoleno !!! .Za čas se to ale zhoupne vůči Ukrajině. Český fanatický dav , který dnes lynčuje z pověření vlády Rusko a znárodňuje mu majetek za chvíli bude řvát, že co si nevydělá nemá , zatímco jeho ukrajinský spoluobčan nevydělal , nevydělá a dokonce má předplaceno na dlouhou dobu dopředu. Logický vývoj frustrace.
Učitel a globální hrdina Fiala by si měl jistit jiné místo.
Je češtinář a každá ruka pro vzdělání Ukrajinců je teď dobrá!
A má i děják. Tam bych přiblížila , jak jsme hodný a nekonfliktní národ a že víme, že ne každý je až tak beránčí, jako my a není ani ten, kterého líčí v knihách Halina Pawlowská V Paměti národa že máme i Banderovce a i to , že před 10 lety Ukrajina Banderovce pyšně světu vyznamenala ..Takže to jen aby se vědělo, až dorazí dalších 100 000 manželů a otců a bratrů od žen s dětmi , které zde zachraňujeme a děláme vše pro jejich blaho!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.