Šafářová a Plekanec: Vrásky kvůli dceři. Nečekaní viníci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Šafářová a Plekanec: Vrásky kvůli dceři. Nečekaní viníci!

Lucie s Tomášem coby sportovci dbají na správnou životosprávu po celý život. Dcera Leontýnka se však dostala do mlsacího věku a ostatní členové rodiny včetně rozmazlujících babiček v tom malou ještě podporují!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

msml20
20. 12. 2021 23:21

Neboj, může si pořídit co chce , ale je jí to houby platné. O tom jak se bude komu dařit nerozhoduje naštěstí ona se svými kámoškami-Zlo, které přejí druhým se může splnit jim. . Aby někoho nenáviděly jen proto, že na jejich idol má úplně jiný názor je vizitkou jejich pokřiveného charakteru.
Teď si dám zase cukrovíčko a můžou nám vlézt na záda.
Já jsem narozená ve znamení Štíra a vždycky jsem měla ve zvyku říkat pravdu a nebát se nepřítele.
Dobrou noc přeji a klidné a krásné sny.

lekno
20. 12. 2021 23:17

Nedávno jsem četla, čím se vyznačuje dnešní doba. Kdo říká pravdu, obvykle ho veřejně, třeba v bulváru označí za blázna. Ono to ale bylo tak i v minulosti. Když například pán Ježíš šel s křížem, zdivočelí lidi na něho vřískali, plivali.. Měli ho též za blázna a dle jejich posedlosti chtěli, aby byl ukřižován.. Vím si tam představit Balde***h v první řadě v té tlupě, že hází po něm kamění, řehní se jak ďábel a nadává mu škaredě. Odvážil se lidem mluvit například i o tom, že peklo existuje..
Rozdvojená bábo Balde***h – ty se radši starej o to, aby si fakt neskončila v těch Bohnicích, kde ti možná dají na sklidnění nějakou ruční práci – třeba šití panenek pro děti. To by ti možná pomohlo psychicky a přestala bys v kuse nenormálně omílet neaktuální příjmění LV - pomalu v každém tvém kydu v diskuzi. Ty nechápeš toho hodně.. Smiř se s tím, že LV je s Plekym rozvedena. Jinak ti hrozí, že ten blázen budeš ty. A teď nežertuju..

Baldedash
20. 12. 2021 14:55

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Baldedash
20. 12. 2021 14:54

Baldedash
20. 12. 2021 13:46

lekno
20. 12. 2021 12:05

Ještě jeden status : Srandovní, co jsi teď předvedla. Zapomínaš taky měnit styl. Rozdvojená bábo Balde***h msml20-ková zde šaškuje sama se sebou. Na tobě by si mohl udělat odbornou vědeckou práci začínající psychiatr. Budeš ideální vzorka..

Baldedash
20. 12. 2021 08:56

msml20
20. 12. 2021 11:36

Jasně, moje řeč. Které jsem upekla, toho už dost ubylo, prozřetelně jsem ještě objednala krabici od příbuzné, ale tu mně předá až na Štědrý den ráno.
Taky ti přeji moje neznámá a nej kámoško krásné Vánoce, hodně lásky a určitě se zase setkáme na diskuzi. Stačí, že bude článek o Šafářové.

lekno
19. 12. 2021 19:43

Balde***h : Pro tebe je dle všeho i odborná pomoc už zbytečná. Jseš lhářko, ženská - kromě dalších tvých odpuzujících projevú. Kydej si dál i s msml20 špínu na LŠ a její rodinu, pokud to admin nezastaví. Kydejte na lidi, co nejsou jako vy zatíženy podlou nenávistí. Nemáte ponětí, co vás čeká za všechny vaše zlé skutky, když to zde jednou zabalíte..

Baldedash
19. 12. 2021 19:11

Baldedash
19. 12. 2021 19:09

lekno
19. 12. 2021 18:55

Vy dvě nedáte pokoj, že ?

Balde***h, ty se nestarej do toho, koho komentuju. Sama zde vzpomínáš LV pomalu v každém tvém příspěvku, tak sklapni. A nezapomeneš ji nalepit příjmení Plekyho i když je s ním rozvedena. Trapné až choré.. Kdybys mohla, řetězem omotaným kolem jeho krku bys ho přitáhla k LV, dosah na pohyb poskytla dle prúměrné dĺžky vodítka pro psa a na čelo mu vytetovala – „Věčný manžel Lucinky V..“ Myslíš, že vysokoškolské vzdělání automaticky zaručí dobrý charakter nebo úroveň člověka ? Pak jsi na omylu.. Obě se s tím vúbec nedokážete vyrovnat, že Tomáš P. má teď novou rodinu a je v pohodě. A pochybuj si o čem chceš, nevíš nic o znalostech, o rozhledu LŠ. Vyžilou murénu hledej ve svém zrcadle, ty rybo po funuse..

msml20 : Vy si zasloužíte 1. cenu v soutěži o nejpodlejší falešný jazyk drbny století v diskuzích zde. Ten „metál“ k vám jednou dorazí. Od Ježíška to asi nebude, no od ďábla - jistý..

Baldedash
19. 12. 2021 17:59

msml20
19. 12. 2021 20:48

Balde***h: Máš svatou pravdu, a psát jim je zbytečné.
Stále píší něco o falši, nenávisti, podlosti, inteligenci, dokonce i kráse a když to nezabírá, tak se uchýlí k věštění, kdo jak dopadne a co ho čeká.
Od těch dvou zlých , nepřejících slepic to sedí. Zralé na psychiatra. Jdu si dát radši čaj a cukroví, ještě se sem mrknu, případně něco odepíši, ale ne těm zlobabkám.

Baldedash
19. 12. 2021 17:56

lekno
19. 12. 2021 19:00

Balde***h . Vypadá, že ty jseš skutečně mimo a zřejmě na něčem taky frčíš.. Měla bys vyhledat odbornou pomoc..

Baldedash
19. 12. 2021 16:24

AliAlice
20. 12. 2021 14:05

Balde*­**h.­..ne­vím,pr­oč tady pořád dokola papouškuješ Plekancová-Vondráčková,když se toho příjmení Plekancová ta prominentní ,,hvězda " zřekla....je vidět,že už ti tady s těch tvých nenávistných keců pořádně hrabe !!

lekno
18. 12. 2021 22:11

Balde***h, jste spolu s msml20 moc prúhledné. Vaše omezenost je zde zjevná ve více znacích, dokonce zneužívate mé slovní výrazy následně pro vaše kydy zde. Nemáte vlastní tvúrčí schopnosti ? Vidím to tak, že zde obě lžete. Žádné fanynky LV – útoky od vás jsou osobní, bez kouska objektivity a je skutečně pod úroveň člověka, když špiní i malé dítě. Hnus.. Odkud mám já informace o zpěvačce, víš ty velký kulový. Co jsem zde psala, je podepřeno faktama. Pravda nebývá vždy hezká. S tebou diskutovat taky nemá smysl.. Lidi, kteří byli, nebo jsou nuceni existovat ve vaší blízkosti, jsi teda užijou své – těžký úděl..

msml20
18. 12. 2021 22:28

Amen, slyšeli či spíš slyšely jste slovo drbny, která všechno ví, všechno zná, zkrátka hotový přírodní úkaz.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.