Pravý boršč podle táty Haliny Pawlowské | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Pravý boršč podle táty Haliny Pawlowské

POTŘEBUJETE: 500 g hovězího vysokého žebra s kostí 200 g uzeného masa 300 g červené řepy 1 větší karotku 3 oloupané brambory 1 cibuli 250 g hlávkového zelí 1 malý rajčatový protlak 1 malý kelímek zakysané smetany 1 lžíci vepřového sádla 2 bobkové listy 5 kuliček černého pepře 2 kuličky nového koření 1 lžíci octa 1 lžičku cukru 2 stroužky česneku 2 lžíce nasekané petrželky sůl pepř 1 skleničku naložené řepy
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.