Bagárová běsní: Je u mě bezvýznamný h*vno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bagárová běsní: Je u mě bezvýznamný h*vno!

Svět slavných není jen růžový. A některé komentáře bodají jako nůž. Fanoušci se pustili do Ruminky (17 měsíců) zpěvačky Moniky Bagárové (27) a Makhmuda Muradova (31) a strhla se mela. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Uživatel_5252145
04. 07. 2022 09:35

Bagárka, se stále zviditelňuje chudáček. Ten její Murad si z ní dělá akorát prd..l chudá není, tak ať si žije, a neotravuje svými rodinnými záležitostmi celý národ, kdo je na ni zvědavej?? Na reklamách září jako slunce, kdo se takhle má. Dejte nám pokoj Bagárko!!

lekno
28. 10. 2021 10:15

ceskarebelka : - Není pravda, že Monika B. -
„neustále se prezentuje v bulváru i se svou dcerou a nedělá nic“ – je to zavádějicí kyd..
- Vás do toho není nic, co ona měla nebo neměla -
„Měla studovat, najít si pořádnou práci, malou neprezentovat jak nějakou celebritu.“ - další drzý kyd..
Vy nejste její otrokářská panička, aby jste ji nařizovala, jak se má v životě zařídit. MB je talentovaná, něco z pracovní kariéry má za sebou a něco jistě i před sebou..
- Co vy máte nebo nemáte ráda, zde není podstatné, ale naznačovat, že MB prezentuje svou dcerku PERMANENTNĚ v bulváru jako NEJKRÁSNĚJŠÍ dítě, je lež – další falešný kyd.. Monika se necpe do bulváru v kuse a Ruminku neoznačuje za nejkrásnější na světe. Odporné je, když lidi sprostě kritizují zdravé hezké malé dítě..
- Že MB dle vás „není žádná celebrita, nic nedokázala“ je akorát váš projev závisti..
Hezké to není, co jste tu zesmolila. Tolik páchnoucích kydú v jednom příspěvku. Aby si člověk na vás nasadil kyslíkovou masku pro účel přežití ve vaší blízkosti..

14TONY
30. 10. 2021 19:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
02. 11. 2021 22:40

14TONY : V regálu jsem zatím ještě nespala, ale múže to být sranda – pravda, s peřinou a bez lékú. Já spím v klidu bez nich, ale ty asi ne. Tak je hltej i za mne. Hodí se, když tě trápí „vymírání celebrit“. Zdá se, že ti unikla pointa mých řádkú. Mně je úplně jedno, koho nazývají celebritou nebou nenazývají. Na člověka si dělám názor podle jiných měřítek.

ceskarebelka
27. 10. 2021 14:12

Monika Bagárová kromě toho že neustále se prezentuje v bulváru i se svou dcerou a nedělá nic, se nemůže divit, že se do nich lidé strefují. Měla studovat, najít si pořádnou práci, malou neprezentovat jak nějakou celebritu a byla by v pohodě. Nemám ráda, pokud ženy malé děti od malička strkají do bulváru a prezentují je jako nejkrásnější děti. Krásných dětí je hodně, každý má na to jiný pohled. Ale nevidím důvod, proč je permanentně cpát do bulváru. Jak říkám Monika není žádná celebrita, nic nedokázala.

j.p.toman
26. 10. 2021 08:36

Pro mně úplně normální dítě.

AHel
26. 10. 2021 01:17

Tatínek je exotický, zejména jiné oči, tak to má také jeho holčička, to se nemusí každému libit, nikdo není dokonalý a ona to má ještě po tatínkovi...co se dá dělat. kdyby měla Čecha, tak takové škvírky dcera nemá...hlavně, že je zdravá...ostatní jsou blbiny... ona má i rezavé vlasy...to je také jedno...

Baldedash
25. 10. 2021 18:42

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

yokky
25. 10. 2021 16:24

hahahaha 👎👎👎👎­🐖🐖🐖🐖🐖🐷­🐷🐷🐷🐷🐷🐷­🐐🐐🐐🐐😂😂­😂😂😂😂

hedvicka
25. 10. 2021 13:30

Vážení diskutující, dost dobře nechápu, že si tu někdo dovolí hodnotit tu malou holčičku, za kterou maminka by určitě život dala.
Jak se tu někdo může vůbec vyjadřovat k tomu, zda je holčička hezká, taky její maminku tu hodnotí a podobné trapnosti. Každá matka ví, co souvisí s těhotenstvím, porodem, pak pochopitelně výchovou a dle mé maličkosti, která má více dětí a už i vnoučat, děkuji tomu nahoře, snad nad námi bude stále držet ochrannou ruku. A samozřejmě, každé dítě je jiné, některé je málomluvné,. jiné se stále předvádí, některé je sportovní typ,. jiné mi rádo pomáhá v kuchyni, ale prosím vás, je velmi trapné, hodnotit takhle malou holčičku, já jsem za každý den šťastná s nimi a vůbec mě nenapadá říkat si, které dítě je hezké, které naopak, jsou to moje děti, já jsem je porodila, mají naše geny a to jak dobré, tak i zřejmě špatné, některé dítě má např. lepší postavu, jiné je např. baculatější, napíšu vám násl.: mám vnuka nyní již 16 let, asi do 13 let byl velmi baculatý, nesportoval, nyní je to docela fešák, dokonce se věnuje bojovému umění. Proto je fakt trapné, když hodnotíte dvouletou holčičku. Nejraději bych vám všem řekla násl.: "vaše starosti na mou hlavu." H.

stoneman003
26. 10. 2021 09:45

janprorok
25. 10. 2021 10:55

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Zasepsal
25. 10. 2021 10:33

Monika Bagárová →

lekno
25. 10. 2021 09:23

Tak holka je pěkná. Jistě bude též chytrá a hodná, co ocení jiní lidi, než ty – kteří teď kritizují dítě i rodiče. A nemusí se oni držet při zemi. Je to jejich věc, jaké dali děvčátku jméno. Mně se Rumia jako jméno líbí. Asijské črty značí ošklivost ? Směšné – možná osoby s takovým názorem a jistotou, že ony tyhle črty nemají – by měli v Asii za ošklivé lidi. Zřejmě hlavně takové s nesouměrnými rysy. No nic, každý má právo na svúj vkus, akorát by ho měl vyjádřit lidským zpúsobem, což se často opomíná..

zuzakirsch
25. 10. 2021 01:05

Tak holka je ošklivá, ale třeba bude chytrá a hodná. To kluci ocení.

Baldedash
24. 10. 2021 21:43

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

sarkastek
24. 10. 2021 20:47

Tak čemu se diví když z tak malého dítěte sama začala dělat mediální hvězdu musí počítat s tím že se do ní začnou navážet různí lidé. Měla ji nechat v klidu a stranit se médií. Ubližuje jí sama.

robin5
24. 10. 2021 20:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
24. 10. 2021 19:58

Kristepane ta je blbá!
Prej " kdo má páteř ...! "
Ví ona co to znamená?
To dítě je jaké je , ale ona je to máma a vidí své dítě jinak.
Když má problém s odezvou lidí , tak ať tu malou všude nestrká a spíš ať se snaží dostrkat toho svého " oktagona " domů, dokud mu tu páteř ještě nikdo nezlámal.

Ať už se, proboha, naučí zacházet s pojmy a výrazy. Ve svých blábolech je sází, jakoby prošla " inkluzní " jednotřídkou, tzn. styl sazka x sportka = trefím se, nebo se netrefím?! A jako " inkluzní " jednotřídka si tím hlavu vůbec nemáme.
Je to hrůza!
A protože já páteř mám, klidně do mě.Co irituje mne je , nikoli její dítě, které je celý otec Makhmud a co do IQ bude velmi pravděpodobně po rodičích , mě irituje, že zde v diskuzi nikdo to její podivné neznalé vyjadřování nekomentuje a ona tím ovlivňuje i češtinu náctiletých, který chodí na fcb a si myslí, že je to norma, protože tak przní význam pojmů i taková hvězda, jako Bagárová ).

stoneman003
26. 10. 2021 09:26

Lenže, bellmeku, Bagárová má pravdu. Pretože to dieťa nie je zohavené nejakou vonkajšou deformáciou, postihnutím, aby sa k nemu mohli ľudia natoľko negatívne vyjadrovať. Napísať o malom normálnom dievčatku, že je otrasné, hrozné, škaredé neurobí normálny slušný človek v diskusii, ak áno, tak len preto, aby ponížil, dehonestoval a urazil . A to svedčí o defekte jeho charakteru.
A Bagárová je známa osoba, preto o nej bulvár píše, keby ste bola známa vy, čo nie ste, tak by možno bulvár písal aj o vás...A aj bez vášho súhlasu.
Jej muž sa tiež živí zápasmi, takže mu hrozia úrazy a jeho žena s tým musí počítať a zakazovať mu to nemože. On si sám takú prácu vybral.
A češtinu si riešte u tých, čo ju vyštudovali. Tento jazyk deformuje prakticky každý mladý Čech a spústa moderátorov a ai iných celebrít a s tým ťažko niečo narobíte. Tak si zvykajte, diskusia na bulvári nie je jazykový krúžok...A svet sa nebude točiť len okolo vás.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.