Zprávařka Bartošová: Terčem odpudivých ataků kvůli Ferimu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zprávařka Bartošová: Terčem odpudivých ataků kvůli Ferimu

Aktuální kauza, která se týká bývalého nadějného politika Dominika Feriho (24), spustila vlnu nevole, a to především z řad žen. Ihned po uveřejnění výpovědí prvních potenciálních obětí, které měly být sexuálně obtěžovány exposlancem TOP 09, začaly známé ženy na znamení podpory zveřejňovat vlastní nepříjemné zážitky. Mezi nimi byla i půvabná moderátorka ČT Linda Bartošová (28).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
18. 06. 2021 12:46

Máte moji plnou podporu paní moderátorko. ÚROVEN většiny chlapů v ČR je šílená, Čest pochopitelně výjimkám, jednu takovou mám doma a strašně si toho vážím.Vidím to okolo sebe v práci, podlost, nečestné jednání, slabošství, na každém parazitovat, lhaní, nulové sebevědomí, které si obvykle ukájejí na podřízených a když je to žena, tak i nestoudné jednání vůči ní, žádný přirozený respekt vůči ženě jako takové, žádná úcta k ní. A to zastávám spíše staré dobré hodnoty, byla jsem na mateřské dohromady 8 let. Chůvy pro půlroční děti neuznávám. Kariéra neuteče...Stačí se podívat do politiky... samý chlap s výše uvedenými vlastnostmi... bohužel i ženské, které se dostanou do politiky a je jich žalostně málo, tak zhrubnou místo, aby ty neotesané muže harmo­nizo­valy­....za­číná soumrak mužů...děsím se, co si moje dcerky jednou přivedou....budou to mít těžké...pro mě je pan Feri politická troska, ale to je v politice kde kdo a přesto tam přežil....nemohu to pochopit, ale hlavně selhal lidsky, využil svého postavení ke svým libůstkám, ubohé....měl by do smrti dostat zákaz být v politice, jeho jednání je nehorázné....a snad k breku je obhajoba jeho známých, že to neudělal a to přitakání pornoherečky, že je to hodnej kluk tak to už ja za čárou víc než 1000 km. Politici ho chválí, že odstoupil....pane jo, to je také ubohý. Já tedy vidím velký rozdíl mezi Babišem a jeho dotacemi a nechutným chováním pane Feriho...s podivem to politici vidí na stejno...a to je strašidelný signál...Milá půvabná paní moderátorko, držte se, a z těch ubožáků, co píši něco negativního si nic nedělejte, jsou to porouchaní lidé. Přeji vše dobré.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.