1. Jak připravit gril? Gril vždy nejprve vyčistěte bez saponátů obyčejným drátěným kartáčem. Před grilováním potřete gril olejem, aby se suroviny nepřichytávaly. Nikdy v grilu nepalte papír, staré krabice, větve ze zahrady, jedlové šišky či rozbitý nábytek. Na zapalování použijte pevné zapalovače na dřevěné uhlí (ne benzin či petrolej).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tohle jsou skvělé rady! Máte někdo zkušenost s konkrétním typem grilu, který se dobře čistí a udržuje stabilní teplotu? Přemýšlím nad něčím na dřevěné uhlí, ale zároveň by se mi líbil i plynový gril kvůli rychlejší přípravě. Narazila jsem na pár modelů na https://www.avenberg.cz/ – máte tip, který by byl ideální na časté grilování?