Krutý ortel nad Burešovou: Rychlý konec velkého štěstí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krutý ortel nad Burešovou: Rychlý konec velkého štěstí?!

Svou slávu si sice vydřela, i tak rozhodně potřebovala mnoho štěstí k tomu, aby se dostala tam, kde teď je. Ačkoliv se má Eva Burešová (27) momentálně více než dobře, možná i nad ní bude viset Damoklův meč. O co jde?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pjotri
17. 05. 2021 11:22

Může mi někdo vysvětlit ten "krutý ortel"? Já o žádném ortelu, natož "krutém", nic nevím a ani tento článek mi ho neposkytl. Pokud je krutým ortelem, že někdo si vydělává balík tím, co neumí, je to, snad, štěstí, né? Burešová je nesympatická, uměle vytvořená "hvězda", zcela bez talentu, oplývající řadou hereckých chyb. Inu, jsme v Cechách, kde se popularita a sledovanost budují zcela jinak, tak říkajíc z opačného konce, naruby. Cím větší p..na, tím víc tvůrci doufají, že jim lidi budou takovou nehoráznost víc sledovat. Zvláštní filozofie. I na film Božská Florence lidi koukali, aby viděli, jak někdo, kdo neumí zpívat, to někam dotáhl. u Burešové je to stejný. Obsadit někoho, trpícího totání hereckou nemohoucností, neustálým přehráváním a zjevným strachem, nesmát se a neukazovat příšerný škleb, a pak DOUFAT, že to lidi budou, kvůli tomu šklebu sledovat, to je možné asi jen v Cesku. Protože teorie "čím hnusnější škleb, čím neschopnější, prkenější, čím předvídatelnějš a čím nezajímavější, tím lepší sledovanost" funguje jen v Cesku. V Hollywoodu to nefunguje. Tam se neschopnost netoleruje.

rydlo
10. 05. 2021 10:40

Možná i to, že tato tuctová (ne)herečka je médii lidem vnucována jako hvězda první velikosti, vyvolává na ni negativní i urážlivé reakce. Ale pro většinu lidí je to herečka jedné role a po skončení seriálu po ni neštěkne ani ten pes! Mohla by se věnovat spíše zpěvu, to jí jde o trochu lépe a ne si hrát na herečku.

pjotri
17. 05. 2021 11:35

Jsme v Cechách. Spolehni se, že po ní pes štěkne, protože u nás je neschopnost a amatérizmus jakéhokoliv druhu klíčem k vyšší sledovanosti. Nikoliv profesionalita, nepopiratelný talent, genialita... Ale NESCHOPNOST. Proč v těch pi...nách nehraje třeba Viktor Preiss? Evidentně má pud sebezáchovy a prachy u něj nejsou až na prvním místě. Takže se neboj, o Burešce ještě uslyšíš, ovšem nikoliv v souvislosti s kvalitou.

zdengregr
09. 04. 2021 21:29

Když bude uvadat sláva, tak si nechá našít prsa, aby se o ní psalo. Stejně nějaký prsa potřebuje.

mord
07. 04. 2021 15:31

Co je to za blábol? Nejedná se přece o žádné herectví, ale o šmíru v podřadné pitomosti

antonuis.j
07. 04. 2021 14:33

👎👎👎Herečka je to prabídná, mimika děs, celá je dřevo. 😬Zpěv trochu ujde, ale nic moc tuctová barva, žádný zázrak, nula. A je strašně, šíleně nesympatická, nepříjemná, děsně ošklivá. 🤮Ale o to víc je namyšlená, nevím na co, mmch je všem okolo stejně nesympatická, ale ona zas zmizí. Je to jedna z mnoha škaredých nul.

AHel
07. 04. 2021 11:40

Já jí jako herečku nemusím, cpe se asi více než rok do všeho, všude je vidět, mě se nezdá, že by byla talentovaná herečka, jen hrabe, slyšela jsem jí zpívat a to snad je lepší, jinak ten úsměv její je jak škleb, ale to je otázka názoru. Asi v soukromí bude normální, alespoň to.

konvalinka34
07. 04. 2021 08:27

Asi vám uniklo, že Burešová je muzikálova zpěvačka! Takže role v seriálu nebude žádná škatulka, je to jen "vedlejšák."

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.