Prezidentka Čaputová štěstím bez sebe: GRATULACE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prezidentka Čaputová štěstím bez sebe: GRATULACE!

Tak to je slávy! Prezidentka Zuzana Čaputová se svými fanoušky sdílela obrovskou radost a oni neváhali a začali posílat hromadné gratulace. Co tak radostného se přihodilo?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
30. 03. 2021 14:23

stoura
abych to upřesnila!
?Mnoho slovenských rómů ( vždycky s malým r) přijela za příbuznými sem k nám.
Řekla bych, mají se jak v ráji!
Mluvila jsem o Čaputové , co naslibovala za trapné ideály a jak Slováci jsou na tom bídně od odtržení se od Čech .To zakecat nikdo nemůže, sleduje-li nejen politické dění, ale i hospodaření atd. Čistě o jejích slibech jsem mluvila, protože ona je aktivistka neziskovek a za " lidská práva " by položila život.
Tedy nic nedokázala a život může položit za civilizaci jejich Luniku.
Jinak jej mi úplně jedno, co tam mají a jen z pudu sebezáchovného pro český národ si myslím, že příval Slováků do Čech je nadměrný a že Čaputová svými až tak proevropskými názory ohrožuje nejen Slováky, ale "bratry " Čechy, protože nás Slováci ve vyjednávání s EU hodili přes plot.No a jinak - nemá cenu se bavit, protože za chvíli tam zbude jen ten Lunik.

laskava
28. 03. 2021 11:36

O tom, co se děje na Slovensku a co právě koná prezidentka jsem si se zájmem přečetla, nehodnotím, neurážím. Ale vaše urážka našeho prezidenta se mě dotkla, zřejmě jste moc slušnosti nepobral.

mord
28. 03. 2021 09:30

Bezvýznamná stará nula bellmek.je že Slováků otrávená. To určitě nepřežijí a prezidentka dnes nebude spát, protože zakomplexovaná stará šmudla někde v českém bulváru vyprodukovala nějaké zvratky

-bello-
27. 03. 2021 22:06

Pane jo, Čaputě se rozpadla totálně vláda, kdy ona sama Slovákům slíbila hory doly a nic z toho nedokázala prosadit, její vize,( že všichni budou bohatý) , anebo lidská práva hájit ( ale cikány zavřeli do ghet , kde je to šíílený a nejen kvůli Covid ) šly do háje! Hospodářství je na hnoji, svým aktivistou a jásá nad lyžařkou !
Čaputa by měla být zavalená prací 20 hod denně a nezvednout hlavu od lejster.Lyžařka prdlaj reprezentovala, protože copak Slovensko může komu nabídnout? Leda tak Čaputa kvóty na migranty , aby měla na obživu od EU pro zbytek Slováků co tam ještě zůstal.
Jsem ze Slováků strašně otrávená.
Od doby kdy se odtrhli , sami pohnout neumí. Zdrhají, místo aby tradici a svůj stát zachovali. Radši se rozprskli do Evropy a asimilují se .Myslela jsem, že se odrhnout chtěli z národní hrdosti , hm, hm , kde je ? !
Začala a skončila pálení československých vlajek.S obézní Grétou Čaputou a Matovičem tomu dali korunu .

stoura
28. 03. 2021 11:05

Zajímavý názor, obzvlašť co se týká cikánských ghet, když Vám tak vadí kde žijí cikáni , tak si nějaký vezměte do baráku at se mají dobře!!! tady dostali byty a běžte se podívat, co s nimi dokázali, vždyť oni i konají tělesnou potřebu z oken!!! Co se týče prezidentky a toho našeho lazara z LDN Lány , to už si asi většina národa udělala úsudek sama dávno!!!

yarda
30. 03. 2021 18:10

...slíbila hory doly a nic z toho nedokázala prosadit...
Slibem neurazíš.

kov3
31. 03. 2021 22:15

Už ma dávno nič tak nepobavilo, ako príspevok tohto primitíva s nickom -bello-.O teba by som ani bicykel neoprel...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.