Krásné gesto Harryho: Za to by mu měla být Kate vděčná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krásné gesto Harryho: Za to by mu měla být Kate vděčná!

Než si do života přivedl Meghan Markleovou (39), byl jeho vztah s bratrem princem Williamem (38) skoro idylický. Princ Harry (36) měl svého sourozence velmi rád a nebál se velkých gest, aby mu udělal pořádnou radost. Dokonce se kdysi rozhodl darovat mu prsten po zesnulé mamince princezně Dianě, za který by každá žena snad i vraždila!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Ewwa
30. 01. 2021 12:10

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Milla
31. 03. 2021 01:16

No asi si nemají moc co vyčítat,snažily se navzájem stáhnout pozornost na sebe kde to jen šlo.Kate se vzteká že svatba odvedla pozornost od jejího porodu,William že královna jmenovala Harryho a Meghan velvyslanci Commonwealthu pro mladé když on je následník,přitom s Kate moc pracovat nechtějí.Už v roce 2011 kdy se průšvihář Andrew musel vzdát funkce ambasadora pro obchod a průmysl se odmítli stát jeho nástupci.Pak si navzájem začali "skákat do programu",zatím se mi nepodařilo vystopovat jak a kde to začalo,ale Kate zveřejnila fotky z jejich výletu s dětmi do botanické zahrady na první výročí svatby Harryho a Meghan,ti dva zase oznámili že zakládají vlastní charitu a odtrhnou se od té společné na Williamovy narozeniny a takhle obě slepičky a jejich podpantofláci vesele pokračovali.Stará paní se jako tradičně nezmohla na nic jiného než "tytyty,nechte toho"z čehož si obě fúrie tradičně nedělaly nic až to došlo kam to došlo.Nakonec se nerada musím přiklonit k Williamovi a Kate protože ti aspoň nelžou.Že se švagrové nesnesou má houby společného s rasismem o ostatních lžích dua Harry+Meghan nemluvě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.