Milenec Gregorové v ráži! Problémy s Hankou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milenec Gregorové v ráži! Problémy s Hankou?

Před lety měl o mnoho let mladší partner vdovy po Radku Brzobohatém (†79) z ostudy kabát, když po drogovém excesu neunesl rozchod a na veřejnost chrlil i pikantnosti ze soukromí. Od té doby, co ho herečka a principálka vzala na milost, se choval jako vzorný chlapec a do ničeho se moc nepletl. Jenže teď to podle webu eXtra.cz rozjel nanovo.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
24. 11. 2020 00:06

liana@...
zázrak se udál, celoplošně nemáme.
Nick stoneman tady nebyl ! v době, kdy mně + mekovi začali říkat belmek .A za tím si stojím.Tedy pokud tu složeninu zná, byl tady před tíma pod jiným nickem.Paměť mám vynikající!
Mladík od staré Gregorové je parazit!
Z rodiny ho vyhodila manželka a u Gregorky začínal v posteli bez halíře.

lekno
11. 11. 2020 12:57

-bello- : Pokud se neuděje nějaký zázrak, dočkáte se "tyčinek" do nosú celoplošně taky. Podobný scénář. Aktuálně vaše vláda plánuje testovací sady pro 10 miliónu Čechú, celková cena do 3,5 miliardy CZK. Jistě antigén testy - výtěr z nosu. Přitom již existují šetrnější LAMP testy, kde klient sám poskytne vzorek sliny do zkoumavky, žádné šťourání v nosohltanu. Ale vlády o ně nemají zájem i když nejsou rizikové a bolestivé. Nedochází ti závažný věci, nevíš o tom hlavní pointu - proč skutečně právě zpúsob testování z nosohltanu je lidstvu pod nátlakem vnucován tak masívně. Psala jsem zde pro rozumné lidi, kterým to ještě myslí. Nemusíš číst. A že tě vytáčí Ondřej K. nebo jeho partnerka, za to já nemohu. Ale on není parazit - pokud vím, pracuje jako taxikář. Tahle práce není lehká, jak by se mohlo zdát na první pohled. Ještě něco - stoneman003 je chlap, nemá zde další nick. Znám ho. Máš štěstí, že tě nebere vážně. Když se už chceš hrát na věštici, měla bys mít aspoň hodnověrné info.
Měj se ..

-bello-
11. 11. 2020 00:12

to:stoneman003
Mysli dřív, než někoho natřeš, trubko!

Belmek je složenina z dob dávných , kterou tady vytvořili ararat , mord a 2-3 další diskutéři, nevalných mentálních úrovní .Takže se nepřevlíkej za železnýho muže a hrdě čelem a pravým nickem do mě! .
A dovol, abych ti poodhalila, jak výraz "frustrace " vnímám já !
Např. fakt bych byla frustrovaná mít ve vládě aktivisty Matoviče s Čaputou, zatímco nechat si " pchať do nosa tyčinku " by mě nechalo v klidu.
Koptík je jednoznačně na facku, ale frustrovaná z může být jen Gregorka.
Čus!

stoneman003
10. 11. 2020 14:09

Belmek, dajte sa liečiť... Tak frustrovanú osobu len tak nevidieť.

mord
10. 11. 2020 14:06

Šmudla Bellmek je zdravotník. Ty hloupa nulo vytirej a mlc

-bello-
10. 11. 2020 13:17

to: liana@...

tak podívej!!! Zejména a hlavně a bez pardonu "pchají " tyčinky do nosu na tvém Slovensku.Tak si to vyřiď si s Matovičem a Čechy nech klidně testovat.
Idiot, který nemá páru ani o tom co je to " lid", co je to "virus " a co je to "vláda" mi těžko bude vykládat!
On jako prodělečný živnostník ,podomní prodejce, nyní taxikář si dneska může mnout ruce.Je doma, " vláda " mu dává peníze , který si sám není schopen vydělat a on je může utrácet na lubrikanty se svou stějně blbou starou Gregorovou !
Tečka !

lekno
10. 11. 2020 12:37

Nepíše se o rúznych negatívnych možných následcích tohohle zpúsobu testování. Proč jim nestačí biol. materiál - slina na sklíčku, jak to dělají v Rakousku ? Nervou tam nic do nosu. Ale tu - furt pchají špejdli člověku hluboko do nosních dutin, dokonce dětem - dokonce novorozencúm v nemocnicích to chtějí rvát a činí nátlak na matky. Vždyť je to bolestivý ! Teď budou testovat lidi i požárníci, jsou zřejmě taky "doktoři".. Tyhle antigen testy z JK nejsou určeny pro lidi bez příznakú - mají to napsaný na příbalovém letáku. Špejdle nikoho nevyléčí. Též tohle testování nezistí, kdo je infekční na covid 19 a kdo ne.. Pozitív nebo negatív to neurčuje. A na základě toho dělí lidé na infekční a neinfekční ? Fraška.. Dělí sa na testovány a netestovány - toť vše. Přitom obě skupiny jsou na tom zdravotně podobně. Dělat z netestovaných automaticky infikovaných je hloupost. Dát jim sankce za to, že nechtěli špejdli v nose - považuji za absurdnou hloupost a prezentaci mocenského násilí na občanech..

lekno
10. 11. 2020 12:33

vlastapust...@... Když nechápete - tak po lopatě : Ironie proto, nebo lid nemá účinné možnosti bránit se proti násilí vlády na jejich tělách. Pchát jim pod hrozbou vážnych sankcií špejdle z Jižní Kórei hluboko do nosních dutin - antigen testy neskontrolované, necertifikované Státním Ústavem pro kontrolu léčiv - považuji za nebezpečný nezodpovědný hazard s lidským zdravím. Takové výrobky bez označené certifikace na obalu se nemají kupovat a prodávat v státech EÚ. Když se občané právní cestou postaví proti porušení Ústavy, proti porušení zákonú a Evropského Dohovoru o Lidských Právech - nic se neděje. Prohnito korupcií.. Ostala jenom ta ironie. Copak nevíte, že proti tomuhle virusu jsou účinné léky, účinná léčba - podobná, jako například při zápalu plic ? Věci, které zabírají. Jak pomáha špejdle v nose ? Některým lidem tekla po testování krev z nosa - dělal jim ho opilej doktor. Bolí je hlava, nebo oči. Je to vážny zdravotní invazívny zákrok do těla, dělaný bez informovanýho souhlasu. Další lidé se nakazili ve skupinách venku, když dlouho čekali - teď jsou nemocní. Jedné paní se západu tahle špejdle zasáhla moc hluboko - začal ji pak téct mozkomíšní mok.

stoura
10. 11. 2020 07:11

Helem ty bejčku, hleď si tý svý krasavice a neser se do politiky!!!

Uživatel_5401613
10. 11. 2020 06:04

Liana nechápu váš literární výplod, covid je v celém světe,bojují s ním i ostatní státy,vědecká společnost neměla k boji proti němu jednotný přístup 'šmucler,Pirk / Němcová a Feri pořádali mejdany a kritizovali opatření Vlády 'teď jsou zalezlí/ tak proč vaše ironie?

lekno
09. 11. 2020 22:15

Spomenu jeden z návrhú našeho vladaře : "Každý 2. týden, nebo aspoň jednou za 3-4 týdny - špárání v nosech s "oblíbenou" špejdlí od strýčka Billa G. pro vše rodiče a jejich děti ve školách." Celoplošní neustálé testování není totiž vúbec dostačující ! Zakoupeno moc testú a nutno je spotřebovat.. Nevidíte tu zodpovědnost o blaho občanú a obchodního ducha v osobě nášho vúdce ? A když dorazí jedině uznaná západní vakcina /zase od "dobrodince"/ - bude totálně po hnusobě ! Ale dokud není : "ŠPEJDLE V NOSE A TO V KUSE ! Na každým rohu a na hranicích taky.. Komu se nelíbí, múže si ve své kobce zazpívat smutná slovíčka z pohádky : "Druhý kámen rudý - zamyká nám ústa.." A nevylézat ven ! Domácí vězení pro ty, kteří odmítají "dobrovolné" šťourání v nose. Vyhladovění, nemožnost jít do práce - vždy zabralo.. Tahle demokracie - to je něco ! Nemusíš vúbec samostatně myslet ani konat. Je přece tak nezodpovědný pro člověka svobodně uvažovat, nebo dokonca svobodně rozhodovat o svým těle. Vše ohledně jeho těla rozhodne vrchnost.
"Na hnusobu jedině - se špejdlí v nosní dutině !"

amej
09. 11. 2020 21:41

Něco tak blbého jako je tenhle klučík se hned tak nevidí.

lekno
09. 11. 2020 21:38

Tak tyhle akční projevy pana Ondřeje se jeho praktické Haničce jistě nebudou líbit v současné šílené době - kdy se odmítač antigen testu od "dobrodince" Billa G. označuje za nezodpovědného šiřitele strašidelný infekce. Vymaže ji ze světa jenom tenhle test bez uvedené certifikace a bez schválení SÚKL - nic jinýho..
Náš vúdce Igor by vám řekl - JAK NA HNUSOBU ! Je neomylný ve všem, protože je vladař a jenom jeho slovo je zákon ! Žádná ústava, nic ! On ví, jak se tvoří velkolepé dějiny ! A tak originální - takového jsme tu ještě neměli..
"Celý svět k nám vzhlíží.." To bylo tak dojemné od něho, skoro mi upadla kapka.. Váš vúdce ho má zřejmě za svúj veliký vzor. A proto - pani Hanička, buďte prosím ohleduplná k Ondřeji a netrestejte ho moc za neuvážená slova..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.