Ztráty, které statisícům podnikatelů v pohostinství, kultuře a desítkách dalších oborů způsobily vládní opatření, mají alespoň částečně odčinit některé ze záchranných programů. Na co mají lidé nárok a jak se k pomoci dostat vám poradí deník Aha!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít prostředky na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik budete chtít. Požádejte o skvělé nebankovní finance s výhodnými podmínkami. Napište mi na email: Miroslavgurovic10@gmail.com nebo WHATSAPP +420775022702
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít prostředky na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní finance s výhodnými podmínkami. Napište mi na email: Miroslavgurovic10@gmail.com nebo WHATSAPP +420775022702
Mám kamaráda, který si právě dva roky zpátky chtěl rozjet vlastní restauraci a pak přišel covid. Ještě štěstí, že s podnikáním nezačal, jinak by taky asi hezky rychle skončil. Počkal s tím až krize opadla a teď se mu celkem daří. Má to tam moc hezky zařízené, komplet nové gastro vybavení od https://www.atfornax.cz/ atd. Snad se mu bude dařit i nadále.
Hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít prostředky na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik budete chtít. Požádejte o skvělé nebankovní finance s výhodnými podmínkami. Napište mi e-mail: Miroslavgurovic10@gmail.com nebo Whatsapp +420775022702