Jan Blatný místo Romana Prymuly: Co teď změní nový ministr? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jan Blatný místo Romana Prymuly: Co teď změní nový ministr?

Přecházíte z parku do džungle!“ Tímto varováním uvedl nového ministra zdravotnictví Jana Blatného (50, za ANO) do funkce prezident Miloš Zeman (76). A přidal i radu: „Nechoďte na Vyšehrad, je tam nebezpečno.“
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
30. 10. 2020 18:30

Blatný
Nevidím kolem sebe paralýzu ze strachu z Covidu. Co často vidím jsou demonstrace magorů z Milionu chvilek, který jsou paralyzovaný strachem, že se jim s rouškou bere demokracie. A mě na rozdíl od nich paralyzují kecy jejich soukmenovce Blatného .
Ten v r. 2019 podepsal Petici Milionu chvilek . V Petici jde zejména o Babiše, lidská práva a kecy o právním státu a Blatný v souladu s Peticí žádá odsouzení Babiše a nazývá ho estébákem , který nemůže být v čele státu ! S "Milionem chvilek " rajtuje Blatný už 2 roky na stejné vlně , ale jen co mu " estébé " nabídne "spolupráci" , tak na ni kejvne a získává tak prestižní postavení.
Jako ministr žádným pokladem pro stát není a neudělá nic, než co mu doporučí tým odborníků a zúročí nic, než co Prymula už obstral, tedy zázemí lůžek, Covid klesající křivku, dojednanou vakcínu, 3 R a dle toho pak další vývoj probere s těmito odborníky .
Jako dětský hematolog je pan ministr ve virologii hostem, v epidemiologii migrantem a jako manažer byl pouhým náměstkem svého ředi­tele­.Před­poklá­dám, že karanténu rozvolní na "zabíjačky" , aby ho v přátelském ovzduší u Mynáře nikdo "bez " nenačapal a že díky novým zabijačkovým stykům možná zkusí plnou parou volby příštím rokem.
----
Nemyslím, že by vůbec kdy osoby -Geislerová, Zagorová , Margita, Csáková, Čvančarová , Basiková, Hůlka, Bartoška, Šmucler, Hrušínský ...... pobraly , že po nich právě jejich "Chvilkař" plivnul .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.