ČT mění Silvestra! Kvůli Gottovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

ČT mění Silvestra! Kvůli Gottovi!

Odložení vzpomínkových koncertů na Karla Gotta (†80) z prosince na červen příštího roku musí řešit i programové oddělení České televize. Se záznamem toho nejlepšího z obou akcí totiž počítalo do letošního silvestrovského vysílání.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
24. 09. 2020 05:47

Ivana Macháčková, která opravdu nemá žádné právo, jmenovat se „Gottová“, ČT nic neoznámila, protože Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková není producentkou filmu a Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ve filmu „Karel“ lidé můžou Karla Gotta jenom částečně vidět, protože Ivana Macháčková se zná s mužem, který je Karlu Gottovi velmi podobný a Ivana Macháčková částečně nechala padělat výše uvedený film s tím jiným mužem jako kaskadér. Spolupracovniky v televizi částečně padělali film s kaskadérem, protože Ivana Macháčková to tak chtěla, aby Ivana Macháčková mohla být taky ve filmu a na veřejnosti! Ivana Macháčková musí se velmi stydět, jít na straně a být úplně pryč! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta.

Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám.

Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

adam.jacques
23. 09. 2020 11:41

Csáková neprodala ani polovinu lístků, tak koncert raději zrušila, ale proč to nesvést na COVID, že?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.