Bolest Plekance od Šafářové: Život se mu obrátil vzhůru nohama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bolest Plekance od Šafářové: Život se mu obrátil vzhůru nohama

Tomáš Plekanec  překvapil své fanoušky rozhodnutím ukončit své působení v brněnské Kometě. V klubu končí nečekaně a z vlastní iniciativy. Důvodem odchodu je zdravotní stav jeho maminky Květy, která onemocněla.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pomahatachranit
12. 08. 2020 13:50

Fany22 - Tak o snaze “ slusne se rozvest” se opravdu v Pl. pripade mluvit neda, chtel a mel pripraveno, ze LV nesmi s detmi zpet do Kanady, nic ji pritom predem nerekl, zila v domneni, ze je tu kazdoletnich prazdninach par tydnu, on hral habaduru, myslel, ze mu to vyjde a zbavi se rodiny, mel uz pripravenou vymenu kus za kus. Mel taky uz pripraveno, kolik na deti ON chce platit. Nijak se neobtezoval premyslet nad tim, ze to je jen JEHO predstava, ze druha strana to prijimat nemusi, ze ma pravo to neprijmout. A tam nekde je ten zakopany pes: co si to dovolila, ze nesouhlasila! Fr.Vondracek reagoval az po nekolikamesicni hystericke a neuveritelne odporne kampani proti LV, kterou Pl. strana rozpoutala, a nerekl zadnou lez, jen pravdu. Presto vyslo dalsich iks clanku o tom, ze siri “padelek” atd, ted, kdyz je dokazano, ze nikdo nelhal a vse byla pravda se vam to nehodi do kramu, ze? Ale je to tak.Dokazano. To vite, jinak by se Blesk jen tak pro niczanic neomlouval, to vsichni vime.

fany22
12. 08. 2020 12:54

Demagog nejsem, protože on to skutečně udělal.
Fráze o kydání špíny si odpusťte, o zanášení také, vy moralisto. Lucie nebyla zrovna futrál ctnosti, tak s tímhle opravdu nepochodíte. A taky o to vůbec nejde.
Plekanec se chtěl rozvést slušně, dohodou. Že to s Lucií není možné, předvedla dostatečně. Co vyváděla od první chvíle, víme všichni. Že lže a nedodržuje dohody je prostě fakt.
A o Fr. Vondráčkovi opakuji, když vám to jednou nestačilo. NEMĚL právo něco takového dělat. Jeho konání a vměšování je dle vaší logiky naprosto v pořádku, reakce na ně ale už ne. Čtete to po sobě? Ono ale v tom boji o miliony a o kariéru je každá pomoc dobrá, že?
————
A všechno se připomnělo jen proto, že vaši věrní se dostali až na úplně dno. Ta pomatená smečka prostě znovu a znovu překvapí.

pomahatachranit
12. 08. 2020 12:05

Fany22- co pise Blesk vas vubec nezajima, protoze se meseli Fr.Vondrackovi omluvit. Jste demagog. Pritom se vyjadrujete na Aha .. Tak urcite.Zakerně a hnusně se chovala Pl. strana, ktera kydala spinu jen proto, aby on, prestoze dlouho zanasel a svinacil, vypadal lip. Na to stejne nikdo neskocil, cesi jsou free ale nejsou blbi.Lidi ten zanasejici par videli na dovolenych, v motelu Vcelarsky dvur, cela tenisova komunita o tom dobre vedela, to se potom proste neutaji.Mel narovinu rict co a jak a nehrat levou. A matka se do toho nema montovat NIKDY, neni to jeji vec.Jeji vyroky a jeji ciny byly nevkusny a netaktni. Jinak zdravi preju kazdemu, to je zas jina vec.

Uivatel_5457315
12. 08. 2020 11:46

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fany22
12. 08. 2020 11:04

Pomahatachranit- na vaše výplody se dá říci jediné: Jestli a co po dvou letech píší v Blesku, mě naprosto nezajímá. Stejně často neříkáte pravdu. Faktem zůstává, že právě Fr. Vondráček neměl nejmenší právo zveřejňovat nějaký návrh vyrovnání, bylo to prostě zákeřné a hnusné. I kdyby to pravda byla, což podle jiných, kterým mám důvod věřit víc, nebyla! A taky to obratem stáhl. Což podporuje verzi, že ho navíc ještě upravil!

A paní Plekancová rozhodně nikomu nelála. Snášela hnusné útoky, nesmyslné nadávky kolenovrt a hladovec, přitom pravý opak je pravdou. a až po dlouhé době na otázku odpověděla, jak na nich opravdu nešetřil. To je celé. Nehodí se, že?
Paní Plekancová nemá s jejich rozchodem pranic společného, naopak se chovala vždy obětavě, lítala tam pomáhat. Vzpomínám, jak ji Vondráčková chválila. A vzhledem k tomu, že se v červnu s Vondráčkovou rozešel (a nebyl to údajně úplně první rozchod), v srpnu podali žádost o rozvod, který se táhl se táhl neskutečně dlouho J E N kvůli jejím naschválům a vydírání, nějakou takovou pitomost, že byla v zimě se Šafářovou na stadionu snad ani nebudu komentovat. Rozchod byla daný.

kalenda
12. 08. 2020 10:28

fido2-diblíková hopsanda zůstane sama,žádný slušný chlap si s ní nezačne,když,tak jen na chvilkové potěšení.Může ukazovat cicinky a předvádět se,jak je ještě sexy.Ale už ne dlouho.Stárne.Jako zpěvačka nestojí za nic.Ten "maman"je se svojí Šafi šťastný a to je hlavní.

fido2
12. 08. 2020 10:14

Pro Lucku je lepší, že se mamana zbavila...tenisová hopsanda mu sedí. .

pomahatachranit
12. 08. 2020 10:02

Fany22: k tomu, ze pani Plekancova reagovala na “ hnusne lzi Fr. Vondracka” - vcera byla v Blesku uvedena tistena Omluva Frantiskovi Vondrackovi, ze zadne lzi nesiril a mel naprostou pravdu, uvedl tehdejsi skutecny navrh Plekancova advokata.Asi spatneho a asi levneho, jak jinak si vysvetlit, ze pravnik omylem zasle protistrane spatnou verzi navrhu dohody..A tu citoval FV, Plekancova mu za to lála, pritom on uvedl pravdu. A Blesk to musel uznat a omluvit se. No, takovou tchyni, co se jakkoliv vmesuje do manzelstvi syna , by nechtel nikdo, kazdej by vzal nohy na ramena, nakonec i Safi s Plekancem nebydlili u ni na Kladne, ale daleko od ni v Brne, musela za nima jezdit takovou dalku a byla celou dobu v Kladne sama. Podporovala verejne milenku za doby trvani manzelstvi syna s dvema detma, nasazovala psi hlavu snase a objimala se s milenkou syna, pritom o ni ve skutecnosti vedela a vi houby,stacilo ji, ze ma prachy, to u ni je alfa omega..kazdej svyho stesti strujce..

kalenda
12. 08. 2020 08:23

mbmb-starej se o svoje děti ,po cizích je ti kulový.Cecinka si to zkazila sama,je to prolhaná zlatokopka,která neumí zpívat ani hrát.Tak ať se snaží sama a předvede nějaký hit.

mbmb
12. 08. 2020 08:08

Asi tady píší hokejisté a klub nešťastníků ty voloviny.Zpevacka je mi fuk ale ty děti ne

Uivatel_5457252
12. 08. 2020 00:54

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

picoda
12. 08. 2020 00:33

DWEI

AliAlice
11. 08. 2020 19:53

mbmb...co k tobě dodat ?? Seš pouze ubohá a zlá nána...Nerozumím té tvé nenávisti k Šafářové s Plekancem a vadí ti jejich vztah...je jasný,že patříš do stáda těch přiblblých obdivovatelek kuňkalky,ale proto nemusíš urážet Plekancovu matku,a o jejich vztahu mluvit s despektem...

fany22
11. 08. 2020 16:38

Šterová, viděla jsem, co jste napsala do expr. A fcb si kvůli vám zakládat nebudu. Jste ten nejhorší odpad, který jsem v životě potkala.
Paní Plekancová nepomlouvala. Uvedla jen na pravou míru hnusné lži Franty Vondráčka, mecenáše. To se nesmí?! Řekla něco, co nebyla pravda? A dlouhé měsíce předtím musela snášet nechutné útoky a nadávky od vás - pomatených nenávistných sektářek bez mozku. Snášela to až dost dlouho. A ta kampaň, kterou vaše milovaná guru vyvolala, paní Květě asi na zdraví taky nepřidala!!! Dva roky stresů ! Ne jí, ne Plekancovi, který udělal nejrozumnější rozhodnutí v životě, že se s Vondráčkovou rozešel, ale VÁM se to všechno vrátí!

kalenda
11. 08. 2020 15:06

mbmb-Tomáš udělal to nejlepší,že náně Lucince hopsalce utekl a nenechal si líbit její prasárny s Hádkem.

DWEI
11. 08. 2020 13:32

mbmb - Myslím, že pro malé vnuky dělala vždy maximum a hlídala, vařila a starala se, když Vondrajda honila kariéru a lítala za svými aktivitami do Česka. Rodiče Vondrajdy viděli a hlídali své vnuky minimálně..... Obětavou tchyni by brala každá matka malých dětí!!!!

mbmb
11. 08. 2020 13:17

Matka byla tchyně s jedním závitem Otce 2 kluků stěhovala k té nane Safarce .Vůbec se neměla do prasecin syna montovat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.