Gottova dcera Lucie: Překvapivá slova o novém vztahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottova dcera Lucie: Překvapivá slova o novém vztahu!

Starší dcery Karla Gotta (†80) neměly štěstí na muže. Ani Dominice ani Lucii totiž nevyšlo manželství. Ačkoliv manžel mladší Lucie nebyl určitě takovým bouřlivákem s nečekanými nápady jako Timo, i tak jí něco v manželství s Janem Kovaříkem chybělo. Proto začala nový život s novým partnerem. Co pověděla o své lásce?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

rydlo
27. 07. 2020 22:41

Hannelore Uhl, jděte se léčit a najděte si konečně chlapa, v těch šedesáti letech vám to vaše panenství už leze na mozek! A to pořádně. Chudinko!! Když vámi Gott pohrdl, řekněte si Dominice, ta má v sexu se ženami praxi.

hanainge
27. 07. 2020 16:02

Lucie Kovaříková opravdu není dcerou Karla Gotta. To je fakt. V roce 1991 zlý a závistivý muž lhal v televizi RTL o Karlu Gottovi, aby Karel Gott byl homosexuál. Samozřejmě bylo by na místě, aby Karel Gott ho žaloval, ale bohužel Karel Gott to neudělal. Za to Karel Gott nechal se falešně ovlivnit od zlého německého manažera, chovat se na veřejnosti tak, aby Karel Gott měl ještě druhou dceru, aby lidé mlčeli, takže už nikdo by nemohl říkat, aby Karel Gott byl homosexuál. S tím zlý německý manažer chtěl vydělat víc peníze s falešnými články o Karlu Gottovi a články obsahovali taky fotomontáže s Karlem Gottem a Luckou.

Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta, což taky je fakt. To řekl mi Karel Gott sám.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.