Veronika Jeníková: Chce zpátky do Ordinace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Jeníková: Chce zpátky do Ordinace!

Díky svému projevu se Jeníkové Vendulka stala jednou z nejoblíbenějších postav seriálu.
Díky svému projevu se Jeníkové Vendulka stala jednou z nejoblíbenějších postav seriálu. (Foto Aha! – Petr Novotný, TV Nova)

Jednoho dne z nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě Veronika Jeníková (49) alias sestřička Vendulka Čížková zmizela beze stopy a vysvětlení. Jenže i po čtyřech letech na ni diváci nezapomněli! Úpěnlivě ji prosí o návrat.

Samotná herečka nyní lituje, že se s postavou tak nějak špatně vypořádala. Vendulka totiž onemocněla, odjela a vlastně se už nevrátila. Čas plynul a Kamenice na ni zapomněla. „Každý herec a možná i neherec mě pochopí: pět let s jednou rolí je příliš. Stýskat se mi určitě bude, bylo to krásných pět let. Ale život jde dál,“ řekla tehdy Jeníková. Jenže to netušila, že tím naštve její početný fanklub. Stále na ni ale stále čekají!

„Často se mi stává, třeba na zájezdových divadlech co jezním s Rozárkou Víznerovou, kde hraju Velký holky nepláčou, že za mnou lidi chodí a ptají se mě – Kam jste, Vendulko zmizela, jak jste nám to mohla udělat? Takže bych vlastně i ráda šla zpátky,“ posteskla si Jeníková s tím, že každá postava by se měla vyvíjet a někam směřovat. Kdežto Vendulka svůj konec zřejmě ještě mít neměla. „Myslela jsem si, že mě to nijak nevezme, ale už kvůli lidem bych strašně ráda dala Vendulce ještě šanci,“ svěřila se herečka, kterou deník Aha! zastihl u kadeřníka Martina Žifčáka, kde si nechala vylepšit účes. To aby Jeníková vypadala po tolika letech zpět v Ordinaci opět k světu!
TV Nova se bohužel na návrat milé sestřičky netváří zrovna dobře. „O návratu Veroniky Jeníkové v tuto chvíli neuvažujeme,“ řekla rázně scénáristka pořadu Lenka Hornová.



Přečtěte si
miap
3. 9. 2014 • 23:10

Libi se mi, jak pani Jenikova stale meni ucesy!! Od mladi uz ukazala desitky - ba stovky roztodivnych vlasovych stylu. A ted vazne - pani Veroniko, to opravdu nemate na kadernika? V kazdem filmu ci serialu vas vidime s pesinkou a mastnymi ridkymi nudlemi po stranach.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.