Tajemství Karla Gotta: Matce nikdy nepřiznal dceru, tátovi to řekl těsně před smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajemství Karla Gotta: Matce nikdy nepřiznal dceru, tátovi to řekl těsně před smrtí!

Karel Gott s dlouho utajovanou dcerou Dominikou.
Karel Gott s dlouho utajovanou dcerou Dominikou. (Foto Aha! – Jaroslav Legner, archiv Karla Gotta, ara)

Snad každý člověk má ve skříni nějakého toho kostlivce a výjimkou není ani mutltiSlavík Karel Gott (75). Ten totiž před vlastními rodiči dokonale utajil, že má s tanečnicí Antonií Zacpalovou dnes jednačtyřicetiletou dceru Dominiku.

Zpěvákova matka si prý vždycky přála vnuka nebo vnučku a svému synovi to neustále připomínala. Když bylo Karlovi 34 let, opravdu se mu dcera narodila. Jenže to nebylo plánované a Gott s tanečnicí Antonií Zacpalovou vlastně vůbec nežil. Dokonce ani netušil, že po jejich krátkém románku přišla do jiného stavu. Ze strachu z toho, že bude muset před matkou s pravdou ven, proto raději mlčel. „Maminka byla hodně konzervativní a Dominika se narodila v době, kdy se nehodilo mít dítě a nežít s jeho matkou,“ přiznal později Gott, který vnučku dokonale utajil až do matčiny smrti v roce 1977.

O pět let později se přiznal alespoň otci, který si však vnučku také moc neužil, protože několik měsíců po překvapivé zprávě odešel do míst, ze kterých není návratu. Ani otec by se nicméně nejspíš nikdy pravdu nedozvěděl, kdyby německý časopis Das Goldene Blatt nenapsal, jak se věci mají a následně Mladý svět neotiskl fotku Gotta s dcerou. Tehdy už zkrátka nemohl dál nic ututlat.

Matka jeho dcery vzpomíná na Karla Gotta dodnes s láskou a přiznává, že se zpěvák o ni i dceru velmi dobře postaral. Koupil jim byt na Vinohradech a obě štědře obdaroval. Dominika vystudovala a nakonec odešla do Finska za svou láskou. Dnes spolu mají krásný vztah, byť se kvůli značné vzdálenosti vídají poměrně málo.



Autor:  ph,lbp,mir

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.