Rozmařilá modelka Bučková: Do očí si nechala voperovat zlato! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozmařilá modelka Bučková: Do očí si nechala voperovat zlato!

Eliška na operačním sále.
Eliška na operačním sále. (Foto Aha! – Petr Novotný, ara)

Krve by se v Elišce Bučkové (24) nedořezal. Modelka podstoupila nutnou laserovou operaci očí, a protože je »parádnice«, nechala si navíc do očí vložit zlaté třpytky!

Jelikož bez kontaktních čoček modelka narážela do sloupů nebo dokonce nepoznávala lidi na ulici, rozhodla se i přes velké obavy pro laserovou operaci. „Měla jsem už šest dioptrií, brýle jsem nenosila a z čoček se mi vysušovaly oči. Tohle bylo nejlepší řešení. Samozřejmě jsem se klepala strachy, aby se něco nepokazilo,“ svěřila se Eliška.

„Primář Stodůlka byl opravdu skvělý, během operace jsme si povídali. A protože je Moravák, měli jsme i společné téma,“ smála se modelka.

Když jí lékař nabídl zlaté třpytky, ani chvilku neváhala. „Jakmile se něco blýská, chci to, navíc to tady prý nikdo nemá,“ chlubila se kráska, kterou na klinice vyzvedl její partner Jakub Malina(27).

Laserová operace

Dnes zcela běžný zákrok, kdy je pacient zbaven dioptrických vad pomocí laseru. Zákrok je ambulantní a pacient vidí ještě týž den.

Video se připravuje ...

Sama třpytky nevidí

Oční třpytky jsou v ČR novinkou. Díky nanotechnologii jsou tenké jen několik mikrometrů. Viditelné jsou na 2 až 3 metry, ještě lépe za umělého světla. Osoba, která je má v oku, třpytky sama nevidí.





Přečtěte si
prroud
16. 7. 2014 • 12:26

Tak to mas holka dobry,jen jsi zapomela v jakym svete zijes,az umres,"hyeny" ti vydloubnou oci!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.