Petr Kramný a jeho srdceryvné vyznání z vazby: Co tady nehraje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Kramný a jeho srdceryvné vyznání z vazby: Co tady nehraje?

Petr K. sedí ve vazbě kvůli podezření z dvojnásobné vraždy.
Petr K. sedí ve vazbě kvůli podezření z dvojnásobné vraždy. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Facebook, ara)

Horoucí láska a bezmezná důvěra! Tak popisuje Petr Kramný (36) z vazební věznice v rozhovoru pro Reflex vztah s manželkou Monikou (†36). Přitom sám přiznává, že na manželu žárlil. Muž obviněný z vraždy své ženy i dcery Klárky (†8), vinu stále popírá. Kde je pravda?

„Naše manželství bylo jako každé druhé. Téměř všechen volný čas jsme trávili společně (výlety, nákupy, akce s přáteli),“ napsal Petr Kramný z vazební věznice, kde sedí už od 20 února. „Monice jsem vždy plně věřil a téměř vždy jsem jí a Klárce splnil každé jejich přání. Byly tím nejdůležitějším v mém životě,“ tvrdí.


Přitom už týden pro smrti Moniky a Klárky na dovolené v Egyptě pořídil nahrávku, ve které přiznává, že na ni chorobně žárlil, dával jí ultimata a šmíroval ji. „Vím o tom, že měla jeden Facebook a jednu dobu jsme se kvůli tomu i pohádali, když jsem přišel na to, že tam má 57 neznámých chlapů, které jsem v životě neviděl. Dal jsem jí na výběr. Buď já, a nebo Facebook,“ říká v nahrávce Petr Kramný.
Jak je to doopravdy? Žárlil na manželku právě proto, že ji hluboce miloval? Anebo tušil, že ho chce opustit? Tomu by nasvědčovala slova Moničiny kamarádky: „Měla to být poslední společná dovolená. Chudák Monika netušila, že si tím zpečetí vlastní smrt. On rozchod prostě nepřipustil i za cenu smrti.“

Rozbor dopisu Petra K.: Proč zvolil hůlkové písmo?
Josef Burgr, grafolog: I charakter může selhat

Deník Aha! dal dopis, který Petr Kramný napsal z vězení, k rozboru renomovanému grafologovi. „Je překvapující rozsahem a užitím hůlkového písma. Hůlkové písmo je znakem inteligentního, technicky myslícího člověka, který dokáže udržovat směr řádků i tvar písma. Je to znak pevné vůle a osobní solidnosti. Když ale vznikne velký tlak, i charakterní člověk může selhat,“ tvrdí grafolog Josef Burger. Hůlkové písmo je podle jeho slov málo použitelné k rozboru, je totiž kreslené a nikoli přirozené. Zvolil ho Petr Kramný snad právě proto?


Tragédie v Egyptě
Monika (†36) a Klárka (†8) z Karviné zemřely loni 30. července v pokoji hotelu Titanic Palace v egyptské Hurgdadě. Spekulace o tom, že obě české turistky otrávilo jídlo, zpochybnil ředitel místní nemocnice. Tvrdil, že máma s dcerkou měly žaludky rozleptané prudkým jedem. Čeští vyšetřovatelé se vrátili z Egypta s tím, že obě Češky zabil elektrický proud! Z podílu na jejich smrti je podezřelý manžel a otec Petr Kramný.



Přečtěte si
prasulka
4. 7. 2014 • 20:37

prasulka
4. 7. 2014 • 20:36

prasulka
4. 7. 2014 • 20:36

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.