Laurinová vs. Hřebíčková v TV seriálech: Souboj blondýn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Laurinová vs. Hřebíčková v TV seriálech: Souboj blondýn!

Jako majitelka svatebního salonu je Petra větší lady než Laurinová. Švadlenka Marta v podání Laurinové vítězí u diváků svou přirozeností.
Jako majitelka svatebního salonu je Petra větší lady než Laurinová. Švadlenka Marta v podání Laurinové vítězí u diváků svou přirozeností. (Foto TV Nova, FTV Prima)

Blond vlasy a široký úsměv! Petra Hřebíčková (34) a Sabina Laurinová (42) jsou jako dvojčata. Každá z nich ale hraje v jiném seriálu, a proto se z nich staly rivalky!

Laurinová představuje v Doktorech z Počátků švadlenku a vyléčenou alkoholičku Martu, kdežto Hřebíčková ve Svatbách v Benátkách majitelku svatebního salonu a maminku dvojčat Olgu.
Blondýny Marta i Olga jsou matky samoživitelky marně hledající lásku a mají slabost pro podnikatele. Petra má vztah s ženatým majitelem stavební firmy, kterého hraje Ondřej Veselý (35). Sabina se točí kolem milionáře Martina Preisse (40).


Která z nich u diváků zvítězí, ukáže čas. Poprvé se proti sobě postavily v neděli. I když měly premiérové Svatby v Benátkách sledovanost o 200 tisíc menší než Doktoři z Počátků, pro Hřebíčkovou je to úspěch. Zatím se totiž ukázala pouze v menších rolích ve filmu Obsluhoval jsem anglického krále čiv Případech 1. oddělení. Když bude v seriálu pokračovat s odhalováním víc než v prvním díle, má šanci, že Laurinové ctitele odloudí...



Přečtěte si
lena40
2. 7. 2014 • 09:40

Laurinová vítězí přirozeností? Ta byla a je afektovaná. A hraje všechny role stejně, jako když moderovala DOREMI. Prostě to odříká.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.