Oklamaná Jana Šulcová se obává nejhoršího: Prachy jsou v prachu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Oklamaná Jana Šulcová se obává nejhoršího: Prachy jsou v prachu!

Jana Šulcová se nechce smířit s tím, že přijde o roční důchod.
Jana Šulcová se nechce smířit s tím, že přijde o roční důchod. (Herminapress.cz, ara)

Posuzuje lidi podle sebe. Herečka Jana Šulcová (67) nesnese pomyšlení, že by někomu dlužila peníze a pak dělala mrtvého brouka. „Všechno vracím do pětníku,“ zapřísahá se. Všichni se tak ale nechovají...

Jana důvěřivě půjčila 100 000 korun, což je celý její roční důchod, jednomu známému. Ten se k vracení nemá, herečka má nepříjemný dojem, že se i s penězi vypařil. Bojí se, že už jsou prachy v prachu.

„Chápu, že se člověk dostane do potíží a nemá jinou možnost, než si vypůjčit. I mně se to stalo. Tehdy mi vyšla vstříc Veronika Žilková. Moc mi pomohla. Samozřejmě jsem jí podepsala dlužní úpis. A všechno jí pak do posledního haléře vrátila,“ dušuje se herečka. Jinak by neměla klidné spaní. Šulcová nechápe, jak může někdo klidně zmizet s cizími penězi. Sama na svou půjčku myslela ve dne v noci. „Teď už vím, že jsem udělala chybu. A za chyby se platí. Vyšlo mě to dost draho,“ říká herečka smutně.
romluvila o svém problému hlavně proto, aby varovala ostatní. „Člověk vídá v televizi, jak kdekoho okradli. A kroutí nad tím hlavou, protože má pocit, že jemu se to stát nemůže. Jak vidíte, může. Dávejte si pozor!“ radí herečka.

Dávejte si pozor!
Šulcová promluvila o svém problému hlavně proto, aby varovala ostatní. „Člověk vídá v televizi, jak kdekoho okradli. A kroutí nad tím hlavou, protože má pocit, že jemu se to stát nemůže. Jak vidíte, může. Dávejte si pozor!“ radí herečka.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.