Bude Matyáš mluvit česky nebo anglicky? Lucka Vondráčková všechy překvapila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bude Matyáš mluvit česky nebo anglicky? Lucka Vondráčková všechy překvapila!

Malý Matyáš zatím moc nemluví, ale naučí se někdy česky?
Malý Matyáš zatím moc nemluví, ale naučí se někdy česky? (Foto Aha! - Martin Sekanina, Jan Černohorský )

Zpěvačka Lucie Vondráčková (34) a hokejista Tomáš Plekanec (31) žijí převážně v Kanadě a v budoucnu na tom nechtějí nic měnit. Takže malý Matyáš (2,5) bude mít okolo sebe samé anglicky či francouzsky mluvící vrstevníky. Naučí se vůbec mateřštinu svých rodičů?

„On se spíš domluví takovou »batolečtinou«. Já netlačím na pilu v ničem, takže uvidíme, jaký jazyk se mu bude líbit nejvíc. Ale v každém případě česky bude rozumět i mluvit,“ vysvětlila Lucie Vondráčková na serveru iDnes.cz

V Kanadě našla herečka svůj druhý domov, ale do Čech se pravidelně vrací. Ať kvůli rodině nebo pracovním závazkům. „Prožila jsem tady 30 let. Mám tady všechny kamarády, rodinu. Nemůžete přesadit téměř dospělý strom. Ale musím říct, že v Kanadě se mi líbí také. Dobře se tam dýchá, protože na každém rohu je tam strom. A já jsem taková hodně propřírodní osoba,“ uzavírá Lucie. A k tomu bude směřovat i její další tvorba. Po muzikálech se chce totiž věnovat folku.



Přečtěte si
bernadette
2. 6. 2017 • 16:49

Lukreciaborgia, jaké národnosti byli vaši rodiče? Čeština vám evidentně taky dělá problémy.

lukreciaborgia
31. 8. 2014 • 12:43

marie60-ale nestyděl.Proč?Můj brácha si vzal taky američanku,mluví jenom ingliš anebo francouzsky a děti taky .Proč by je měl učit česky,když tady do česka ani nejezdí???Byli tady kdysi,děti byly nadšené z kostelů,tak jezdí do Itálie,tam jich je dost.Nakupovat jezdí do Paříže a tady nejezdí vůbec.Nikdy se tady nevrátí,k čemu by jim byla čeština??A s kým by tam česky mluvili??To není o tom,že by se styděl za češtinu,ale ví,že se tady nevrátí,tak na co mu bude??

anezat
11. 6. 2014 • 23:30

Pardon, ale i když ji nemusím, nelze srovnávat ji s Lendlem. Všeobecně se ví, že lidé provozující muziku jsou na jazyky velmi šikovní. Sportovci už asi méně...

anezat
11. 6. 2014 • 23:26

Miminko je ale krásné, naštěstí jí podobné není. U ní už by to chtělo nějakou plastiku. Kam se hrabe v tomto věku na tetu Helenu!

ferdinand6
11. 6. 2014 • 22:19

Ježiši, to zase budou celé léto vycházet články o té protekční nánamarmeládě. Chjo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.