Morbidní kult Petra Kramného? Obviněný má mít své fanatické obdivovatele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Morbidní kult Petra Kramného? Obviněný má mít své fanatické obdivovatele!

Petr Kramný u soudu.
Petr Kramný u soudu. (Aha! - Karel Kopáč)

Petr Kramný je už několik měsíců ve vazbě a nemá ponětí, co se »venku« děje. Zatímco vyšetřovatelé dělají všechno proto, aby dokázali jeho vinu, veřejnost se logicky rozdělila na dva tábory. Jsou lidé, kteří věří, že Kramný zabil svou rodinu a jsou tací, co věří v jeho nevinu. To je samozřejmě logické vyústění podobné situace, nicméně se začínají objevovat i labilní jedinci, kteří Kramného obdivují a jsou schopní vyhrožovat pozůstalým!

Rodinu mrtvé Moniky a Klárky hají právnička Klára Long Slámová. Sama věří, že čeští vyšetřovatelé mají dostatek důkazů na odsouzení Petra Kramného. Svým názorem se netají a vysloužila si za to mnoho kritiky a leckdy i vyhrůžek! „Doufám, že vyšetřování bude ukončeno co nejdříve. Je psychicky náročné čelit útokům, které ten případ provázejí,“ přiznala se právnička v rozhovoru pro Nedělní Blesk.

„Manžel mě uklidňuje, že i Charles Manson (masový vrah s množstvím obdivovatelů a následovníků – pozn. red.) měl své fanatické stoupence. Ale já, v rámci naší republiky nechápu, že někteří lidé tak šíleným způsobem, zákeřně a zle útočí na rodinu paní Moniky a na mě, která hájím zájmy poškozených. Už to přerostlo únosnou míru a zvažuji, že se obrátím na policii,“ pokračuje Slámová. Útoky se opakují se stále větší intenzitou. Až to může vypadat, že Petr Kramný má okolo sebe nevědomky skupinu šílenců. Ta se jeho jméno snaží buď velmi drsným způsobem očistit, nebo je naopak smířena s faktem, že je vrah a ještě ho za to obdivuje! „Myslím, že jsou to osoby, které si mění identifikační znaky, protože jejich slovosled a slovní skladba je stále stejná. Mám pocit, že je to pár jedinců, možná dokonce jdeden člověk. Zatím to zjišťuji po vlastní ose. Pravda, říká se, že pes, který štěká, nekouše. Ale s něčím tak zvrhlým jsem se dosud nesetkala,“ uzavírá právnička.



Přečtěte si
matylda-rut
4. 6. 2014 • 08:22

Aha ted´souhlasíš, a co říkáš na to, že právě Slámová zastupovala nejsadističtější vrahy Petry? Slámová je vychcaná, jde ji jen o slávu, naivko.

matylda-rut
4. 6. 2014 • 08:20

Vrahounů může být hodně, to jen někdo může rýsovat na Kramného.

matylda-rut
4. 6. 2014 • 08:00

Ta Slámová už neví jak by se zviditelnila. Nemusela tam lozit, nemusí se cpát do medii, už i do Popelek vlezla, pak se nemusí divit, že lidi mají dost. Má dělat svou práci a nelozit do bulvaru. Tím, že furt všude pindá, rodině spíš ublíží. Radmil by ji měl kopnou do zadku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.