Nechutné přiznání Josefa Rychtáře: S Ivetou se nese*u! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nechutné přiznání Josefa Rychtáře: S Ivetou se nese*u!

Bartošová se zřejmě kvůli Rychtářovým vulgaritám často rozplakala.
Bartošová se zřejmě kvůli Rychtářovým vulgaritám často rozplakala. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, reprofoto TV Pětka, ara)

Vulgární výrazy, zvýšený hlas a samé příkazy! Život po boku Josefa Rychtáře nebyl pro Ivetu Bartošovou procházkou růžovým sadem. Často byla terčem drsných urážek a velkého nátlaku.

Jako s něžnou princeznou se s ní za zdmi jejího domu v Uhříněvsi určitě nejednalo. Spíš naopak. Jakmile se Josefovi přestalo něco na jejím chování líbit, nasadil drsnou tvář, ostrý tón a hodně nevybíravý slovník. „Řeknu to na rovinu. S Ivetou se nes*ru! Protože jí řeknu to, co si myslím,“ prozradil už loni Rychtář a přidal i drsné věty, kterými zpěvačku oslovuje. A je to fakt síla! „Když mě nas*re, tak jí to dokážu říct. Ne, žádný miláčku. Dokážu jí říct: Ser*š mě, děvče! Koukej se srovnat!,“ práskl na sebe v One Man Show moderátora Kazmy.

Ivetina komplikovaná povaha, labilní psychika a závislosti na alkoholu a lécích vytáčely Josefa do nepříčetnosti. Tak drsná slova by se ale dotkla každé ženy, natož té, která má problémy sama se sebou a jejíž psychiku rozhodí i špatný pohled. Důkazem toho, jak pro ni byly manželovy vulgární výlevy hrozné, je i video zkrachovalé televize Pětka. „Ráno jsi na mě hodný nebyl…“ stěžovala si Iveta ustrašeným, roztřeseným hlasem a se slzami v očích.



Přečtěte si
beladona
27. 5. 2014 • 00:17

celá tato diskuze je nablblá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prdyvrdy
23. 5. 2014 • 10:08

jinak Rychtovo zdůvodnění, že protože Artur nešel na pohřeb tak ho chce připravit cca o 4. miliony. To může uznat jen idiot a stejný zlodějský kripl. On si jen hledá jakoukoliv záminku aby obral Artura o to co mu patří.

prdyvrdy
23. 5. 2014 • 10:07

jaký pokřivený pravdy- přece máme oči ne- bezohledu co píšou, je jasný podle toho jak se před kamerami chová. JInak on toho moc nenamluví. To máš pravdu doplatí na to slabší strana a Rychta si může tím pádem dělat co chce.

prdyvrdy
23. 5. 2014 • 10:04

já jen nechápu, kolik lidí se zastává zloděje, kriminálníka, podvodníka, chronického lháře, rváče a a blba. Nechápu proč... to jste asi stejní. Přece slušný člověk, musí odsoudit to co předvádí za peníze... nebo nejste slušní lidi.

prdyvrdy
23. 5. 2014 • 09:16

a proč bys nám to přála? nechápu, copak my jsme si ji vzali pro peníze? Vy nějak nemyslíte...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.