Válka právniček v kauze Kramný: Střeva Moniky a Klárky Egypťané prý ani nepitvali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Válka právniček v kauze Kramný: Střeva Moniky a Klárky Egypťané prý ani nepitvali!

Právničky si vyměňují drsné vzkazy.
Právničky si vyměňují drsné vzkazy. (Foto Aha! – Martin Hurda, ara)

Zvrat v kauze vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8) v Egyptě chce nastartovat Jana Rejžková (51), obhájkyně obviněného otce rodiny Petra Kramného (35). Prý nevraždil on, ale tajmený travič, kterého egyptská policie již zadržela!

„Podle egyptské pitvy Monice a Klárce selhalo srdce kvůli dehydrataci. Lékař nevyloučil možnost jedu,“ řekla Aha! Rejžková a dodala: „Egypťané vazebně stíhají člověka, který je zadržen v souvislosti s manipulací s jedy v hotelu Titanic Palace.“


Tvrzení zvedlo ze židle Kláru Long Slámovou (36), právničku Moničiny rodiny: „Cílem těchto prohlášení se jeví být opět vyvolání spekulací o příčině úmrtí Moniky a Klárky.“ Podle ní byla egyptská pitva zpackaná a stopy po vraždě elektřinou, na něž přišli čeští patologové, neodhalila. „Například střeva zemřelých nebyla egyptskou stranou pitvána,“ podivovala se nad tvrzením otce rodiny, že zemřelé trpěly průjmy. I tak je ale advokátka Jana Rejžková rozhodnuta žádat o zastavení trestního stíhání Petra K.



Přečtěte si
ikolop
17. 5. 2014 • 06:02

Sokol, Lžičař a jim podobní údajní mystifikátoři a "nenažraní advokáti" jsou ku zvracení. Všichni Pražáci to ví i jejich slušnější kolegové i soudci a SZ, jen se každý normální občan bojí jejich moci. Klidně prý zařídí pro kohokoliv ze msty basu.

ikolop
17. 5. 2014 • 05:59

Jediný, kdo je reálný v rodině Kramných, je sestra Petra K. a Radmil, bratr Moniky. Smrt dohnala Moniku, ale měl "odejít" vrah. Zřejmě vraždil PK. Sám PK mluvil o namíchané cole, do které mohl přidat sedativa a uspat holky, jež přeci tak milovaly drinky ! Pak je mohl snadno zabít elektřinou. Udělalo se mu z toho zle, tak se pozvracel. To se mu potom hodilo a poslal mikinu se zvratky českým policistům. Skočil si po činu pro sodu do baru v hotelu, aby zapil kyselost a zápach zvratků. Uklízeč Egypťan či jiný muž z nižšího personálu náhodou bleskově využil odchodu PK do baru - ulevil si uvolněním svých pohlavních buněk (spermií) na blonďatou Moniku směrem k její pochvě. Proto pak PK řekl, že po návratu z baru Monika už neměla kalhotky. To se PK hodilo : kalhotky dole, výron semene všude kolem a možné Egypťanovy otisky u holek. Egypťan ale zjistil, že je Monika mrtvá, tak včas zmizel. Viděla ho zřejmě pokojská a udala řediteli. Ten v panice ze strachu o ztrátu klientely z Evropy (ztráta miliónů) nechal fofrem uklidit všude vystříkaný ej_kulát, tj. celý pokoj. Nikdo by přeci do hotelu "nechtěl" jezdit, když tam "znásilňuje" personál Evropanky, že ? Milionář-ředitel se asi dohodl s eg.policií, aby případ ututlala. Za peníze, zvláště v Egyptě, prý jde vše. Petrovi pomohla fůra náhod Ale jiná náhoda ho jednou dožene ... I když lze chápat, že prý hysterická, sebestředná, namyšlená, uzurpátorská Monika byla nesnesitelná, vraždou se to neřeší. Nyní si zaplatil eg. advokáta, ten za peníze klidně zfalšuje důkazy. Kdo mu asi tak na tu dálku "důkazy" zvrátí ?

riseblaznu
16. 5. 2014 • 11:55

Dehydratace nastane jako důsledek otravy. Kauza je vykonstruovaná, důvody mohou být velmi primitivní.

riseblaznu
16. 5. 2014 • 11:53

Inteligentnější občan pochopil, že adokátka Kramného "také hledá" důkazy, jako to dělá žalobce. Ale nebylo by spíše normální napřed mít opodstatněné podezření a pak teprve obvinit? TADY JE TO OPAČNĚ ,a ona na to právě poukázala oním "travičem".

majojo
15. 5. 2014 • 23:43

Pánové Sokol a Lžičař jsou zřejmě drazí i pro paní Kramnou - a navíc, v tomhle si hubu vymáchat nechtějí....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.