Marcela Holanová: Chce od Šípa miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Marcela Holanová: Chce od Šípa miliony!

Marcela Holanová se soudí se svým exmanželem o výživné.
Marcela Holanová se soudí se svým exmanželem o výživné. (Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský, Martin Pekárek)

PRAHA – Zpěvačka Marcela Holanová (55) zase vláčí svého exmanžela Karla Šípa (61) po soudech! Nelíbí se jí totiž, že by od něj měla dostat výživné »jen« 230 tisíc korun, raději by chtěla skoro desetkrát tolik!

Zpěvačka Marcela Holanová (55) zase vláčí svého exmanžela Karla Šípa (61) po soudech! Nelíbí se jí totiž, že by od něj měla dostat výživné »jen« 230 tisíc korun, raději by chtěla skoro desetkrát tolik! A má pro to pádný důvod: potřebuje zaplatit rekonstrukci domu po své mamince, který je v dezolátním stavu!

„Někde se psalo, že jde o peníze za syna. To mě ale vážně irituje, syn studuje vysokou školu, takže doteď poctivě platím, co se dohodlo,“ řekl včera deníku Aha! Šíp! „To s exmanželkou se soudíme kvůli jejímu výživnému. Ze zákona má totiž právo na to, aby měla stejnou životní úroveň jako manžel. Týká se to jen toho období, než jsme se rozvedli (rozvodové řízení trvalo více než dva roky – poznámka redakce). Obvodní soud pro Prahu 3 už jednou rozhodl, že za tu dobu jí náleží 230 tisíc korun. Ona se však odvolala,“ vysvětlil včera deníku Aha! moderátor Karel Šíp. „Soud jí přiřkl takovou částku hlavně proto, že poukazovala na mé nadstandardní příjmy, ale zapomněla na mé nadstandardní výdaje. Že teď požaduje víc, to nebudu komentovat. Prostě jen čekám na odvolací soud,“ odmítá se Šíp vyjádřit k údajné nenasytnosti své bývalé ženy.

Podle našich informací chce totiž Holanová po Šípovi více než dva miliony korun! Sama zpěvačka to ale nechce potvrdit. „Nezlobte se, ale tyhle věci vám neřeknu. Karel by mi vyčetl, že o něm povídám do novin. Každopádně je to pět let stará záležitost a já doufám, že už se to při stání, které proběhne koncem února, konečně vyřeší v můj prospěch,“ věří Holanová.

Té by se vyšší »odškodné« rozhodně víc než hodilo. Na podzim minulého roku totiž prohrála soud se stavebníkem, který jí měl špatně zrekonstruovat dům v pražských Modřanech. Protože nešťastně zničila důkazy ve svůj prospěch, nejspíš bude muset zaplatit vysokou částku. Stejný muž ji na oplátku žaluje za nezaplacení faktur, navíc musí vrazit nemalou částku do celkové opravy domu, který je v dezolátním stavu. Je teď jen na soudcích, jestli se k vysněnému výživnému, které by ji zbavilo finančních potíží, nakonec dostane.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.