Špičkový fotograf hodnotil fotky mrtvé Moniky Kramné (†36): Jak vznikly a k čemu je měla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Špičkový fotograf hodnotil fotky mrtvé Moniky Kramné (†36): Jak vznikly a k čemu je měla?

„Nelíbí se mi modré líčení, to jí neprospělo. Ale na 36 let vypadá velmi dobře. Jak jsem řekl, v rukou profesionála by fotka vypadala lépe. Lépe by zvolil jak oblečení, tak make-up. Celkové je ale Monika určitě hezká, umí se usmívat do kamery.“
„Nelíbí se mi modré líčení, to jí neprospělo. Ale na 36 let vypadá velmi dobře. Jak jsem řekl, v rukou profesionála by fotka vypadala lépe. Lépe by zvolil jak oblečení, tak make-up. Celkové je ale Monika určitě hezká, umí se usmívat do kamery.“ (Foto ČTK, ara)

Chtěla se zavražděná Monika odpoutat od svého partnera a začít si vydělávat modeligem? Několik měsíců před smrtí se nechávala fotit a snímky umísťovala na server pro amatérské modelky. Mohla být úspěšná? Fotograf Jakub Ludvík (44) snímky pro Aha! okomentoval.

Jako motiv vraždy je zmiňována žárlivost Petra K., ten dokonce přiznal špiclování jejího Facebooku. A když přišel na lechtivé fotky, zuřil „Prý chtěla mít památku, jak kdysi vypadala, a občas si něco přivydělat,“ řekl jejich společný přítel, jak vysvětlovala Monika důvod jejich pořízení.

„Fotky nemají profesionální hodnotu, měla je spíše na doma,“ soudil i profesionální fotograf Jakub Ludvík. Přesto její dráhu modelky nezavrhl! „V jejím věku už by spíš mohla dělat někde v reklamě,“ vysvětlil.

A co fotograf na jednotlivé snímky říkal? Podívejte se v galerii!



Přečtěte si
opportunity
21. 3. 2014 • 00:06

Pochybuji, že by mohla dělat reklamu - možná do akčního letáku místního krámu.

violahorska
20. 3. 2014 • 23:28

Tak sen se jí (rozuměj pí Kramné) splnil. Je na mnoha stránkách bulvárních časopisů i v TV. Hodnocení p. fotografa, pokud je profík, je jen milosrdná lež. Pokud ovšem neměl na mysli reklamu typu: "Tož, dobře to čistí." Ale chápu ji. Nesplněné - nedosažitelné ambice, nedostatek sebereflexe a život v dusnu, zastřel reálné chápání jejich možností... chtěla pryč, být nezávislá, svobodná, uznávaná, oceněná - to vše jí chybělo (včetně smyslu pro realitu).

bluedream
20. 3. 2014 • 21:52

Aha už zas vaří z vody a cucá si z prstu cokoliv, jak koukám, aby se přiživilo na boomu kolem Kramného. Monika může posmrtně dělat leda tak reklamu ČEZu nebo hodinovému hotelu a Kramný bude leda tak strašit v učebnici psychiatrie a soudního lékářství a už s tím jděte někam. Každý den se dívat na tu jeho tlamu nebo na ni, je fakt tristní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.