10 největších sukničkářů českého showbyznysu: Které slavné ženy se jim střídaly v posteli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

10 největších sukničkářů českého showbyznysu: Které slavné ženy se jim střídaly v posteli?

Jiří Langmajer
Jiří Langmajer (Aha! - Petr Novotný, ČT, koláž Ahaonline.cz)

Tak se na ně podívejme! Partnerky střídají jako ponožky, zlomí srdce na počkání a jdou dál. Pokud by měli mít jen jednu ženu, asi by umřeli…  Nenapravitelných sukničkářů je mezi slavnými muži požehnaně, někteří mají na svém kontě i tisíce milenek! A to statistiky tvrdí, že průměrný český muž má za život dvanáct sexuálních partnerek. Kdo patří mezi největší »éra« českého showbyznysu? A která ze slavných dam s nimi skončila v posteli?

1. Jiří Langmajer (47), herec

Proč na něj ženské letí: Vypadá pořád jako kluk, umí být zábavný. Na jednu stranu působí plaše, takže ho ženy touží ochraňovat, na druhou arogantně, proto ho chtějí zkrotit.

Kdo prošel jeho postelí: herečka Ivana Jirešová (36), modelka Petra Faltýnová (35), moderátorka Adéla Gondíková (40), herečka Marie Málková (30), herečka Eliška Křenková (24)

Současná partnerka: manželka Kamila

2. Václav Noid Bárta (33), zpěvák

Proč na něj ženské letí: Dobrá figura, díky tetování působí jako drsňák, díky širokému úsměvu jako roztomilý rošťák. Má sametový hlas a umí ženy hýčkat.  

Kdo prošel jeho postelí: zpěvačka Lucie Bílá (47), produkční Alena Jáklová (38), modelka Eliška Bučková (24)

Současná partnerka: modelka Gabriela Dvořáková (25)

3. Daniel Hůlka (45), zpěvák

Proč na něj ženské letí: Kdysi se mu říkalo Pán démonů – vysoká postava, dlouhé vlasy, hluboký hlas – tím vším ženy okouzloval. Dnes se i kvůli nemoci hodně zakulatil, jeho charisma vyhaslo.

Kdo prošel jeho postelí: tanečnice Adéla Šeďová (39), tanečnice Lenka Bílková (34), zpěvačka Lucie Bílá (47), tanečnice Libuše Vojtková (33), zpěvačka Šárka Vaňková (26), zpěvačka Iveta Bartošová (47), zpěvačka Monika Absolonová (37)

Současná partnerka: žádná

4. Leoš Mareš (37), moderátor

Proč na něj ženské letí: Je to ukecaný vtipálek s výzorem kluka, čímž zaujme zejména mladší ročníky. Starší zase ocení jeho značkové oblečení, drahé hodinky, luxusní auta a tučné honoráře.   

Kdo prošel jeho postelí: modelka Gábina Dvořáková (25), modelka Hana Svobodová (25)

Současná partnerka: modelka Petra Faltýnová (35)

5. Ladislav Štaidl (68), hudebník

Proč na něj ženské letí: Pohledný, elegantní, mocný, bohatý. To je pro ženy zajímavá kombinace. A možnost, že právě z nich udělá hvězdu pódií, určitě řadu žen do jeho postele postrčilo.

Kdo prošel jeho postelí: zpěvačka Pavlína Filipovská (72), zpěvačka Eva Pilarová (74), zpěvačka Jitka Zelenková (63), herečka Mahulena Bočanová (46), zpěvačka Iveta Bartošová (47), zpěvačka Dara Rolins (41)

Současná partnerka: zdravotní sestřička Michaela

6. Sagvan Tofi (49), herec

Proč na něj ženské letí: Snědý rošťák, který to umí roztočit. Tak na ženy působil ve filmech Vítr v kapse a Kamarád do deště, stejně tak se choval i soukromí. A co všechno si umí navymýšlet a naslibovat!

Kdo prošel jeho postelí: modelka Simona Krainová (41), zpěvačka Dara Rolins (41), modelka Alena Šeredová (35)

Současná partnerka: Alena

7. Filip Renč (48), režisér

Proč na něj ženské letí: Klukovská vizáž, na první pohled plachý, v reálu sebevědomý a zábavný. A navíc režisér, který může z dívky udělat filmovou či divadelní star!  

Kdo prošel jeho postelí: herečka Zuzana Norisová (35), moderátorka Kristina Kloubková (37), zpěvačka Šárka Vaňková (26), modelka Jarmila Tabačková (30)

Současná partnerka: žádná

8. Oldřich Kaiser (58), herec

Proč na něj ženské letí: Má pronikavé oči a šibalský úsměv. Když má dobrou náladu, je neskutečně zábavný a roztomilý. Pod vlivem alkoholu však ztrácí zábrany, proto jeho vztahy moc nevydržely.

Kdo prošel jeho postelí: herečka Olga Schoberová (70), herečka Eva Jakoubková (†53), herečka Dagmar Veškrnová-Havlová (60), herečka Simona Stašová (58), herečka Chantal Poullain (57)

Současná partnerka: žádná

9. Karel Gott (74), zpěvák

Proč na něj ženské letí: Nádherný hlas, vždy elegantní oblečení a galantní chování – to zaujme skoro každou. A v neposlední řadě aura největší české pěvecké hvězdy a nemalý majetek, není divu, že na Karla se pořádaly hony.

Kdo prošel jeho postelí: zpěvačka Jitka Zelenková (63), herečka Evelyna Steimarová (68), spisovatelka Martina Formanová (48)

Současná partnerka: manželka Ivana Gottová (38)

10. František Ringo Čech (70), hudebník

Proč na něj ženské letí: Za mlada byl velký fešák, ale ženy balil hlavně na to, že je slavný muzikant. Také jeho výřečnost a vtip byly pro ženy kouzelné.  

Kdo prošel jeho postelí: herečka Bára Štěpánová (54), zpěvačka Markéta Muchová (57), modelka Kateřina Kornová (46), herečka Sabina Laurinová (41), modelka Iva Kubelková (36)

Současná partnerka: manželka Magda



Autor:  dan

Přečtěte si
joudajoudovy
3. 3. 2014 • 09:03

alespon, ti stari, opotrebovani a vypelichani kocouri, budou na co vzpominat. otazka zni, jak se vyrovnaji se stavem, az jim do postele neskoci ani vyhladovela blecha nebo stenice? pak jiste navstivi psychiatra cimickeho! ten je uchlacholi slovy, ze i vrahoun ma citlivou dusisku. a ty damy, ktere sve prirozeni berou za vyrobni nastroj k rychlemu kariernimu vzestupu? i dama z perlovky nebo e55, ma sve sny o krasne budoucnosti a svazku s princem na bilem koni.

abvydavatelstvi
3. 3. 2014 • 07:29

Je to směšné když lide odsuzuji prostitutky ...... a přitom se někteří chovají hůř než ty prostitutky.....

opportunity
3. 3. 2014 • 00:54

Říkal to i veřejně, že si každou musí vyzkoušet

macek220364
2. 3. 2014 • 17:21

aha....

ivoadler
2. 3. 2014 • 12:57

Tak tomu věřím. Kubelková jeden čas hrála v jeho divadle a všechny herečky musely udělat "ústní" zkoušku. Kubelková zas není tak svatá, jak se v poslední době dělá. A její život v harému toho Němce, kterýho vydává ze svého manžela, taky o něčem svědčí. Je to krrááva (protože mi nedala).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.