Irena Máchová alias barmanka Renata z Ordinace: Díky seriálu je teď mamimkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Irena Máchová alias barmanka Renata z Ordinace: Díky seriálu je teď mamimkou

Irena Máchová
Irena Máchová (Foto Aha! – Karel Kopáč, TV Nova, ara)

Každodenní mnohahodinová práce v uzavřeném ateliéru je doslova semeništěm nových vztahů. Seriál Ordinace v růžové zahradě je toho důkazem. V »Kamenici« už našli lásku Zlata Adamovská (54) s Petrem Štěpánkem (65), Jan Šťastný (48) a teď i krásná Irena Máchová (32) alias barmanka Renata.

Té Ordinace přinesla štěstí hned dvojnásobné. S asistentem režie oblíbeného seriálu Štěpánem Macháněm (32) se už dva měsíce těší z jejich dcerky Antonie. „Tonička je nejhodnější miminko na světě. Krásně spinká, skoro nebrečí. A my jsme ti nejšťastnější rodiče,“ pochlubila se deníku Aha! novopečená maminka Máchová. Toničku prý se Štěpánem plánovali, a to i přesto, že se znali sotva pár měsíců. „Poznali jsme se na Nově, poprvé jsme se jenom slyšeli po telefonu a pak to celé dokonala Ordinace,“ prozradil Macháň.


Těhotenství maskovala
Máchová má teď v Ordinaci pauzu, včera se její postava rozloučila s Kamenicí a kdy se vrátí, zatím vůbec netuší. „Na jak dlouho to bude, nevím, ale ještě nenatáčím a užívám si naplno mateřství,“ prozradila Aha! Máchová, která točila do poslední chvíle. Bez komplikací se to ale neobešlo. „Na Ireně bylo těhotenství okamžitě poznat. Museli jsme pečlivě volit kostýmy i úhly kamery. Často seděla u stolu, byla za barem, nosila dlouhé kabáty. Naštěstí se to podařilo všechno zvládnout,“ prozradila producentka seriálu Lenka Hornová (47). Koho dala Ordinace dohromady?

Zlata Adamovská (54) & Petr Štěpánek (65)
Svoji lásku dlouho tajili, nakonec ji ale vloni v létě úředně stvrdili. Přestože se znali dlouhá desetiletí, sblížili se až při natáčení Ordinace, kde hráli partnery a později i manžele Valšíkovy.

Jan Šťastný (48) & Barbora Petrová (28)
V lásce jim nebránil ani dvacetiletý věkový rozdíl. V září 2011 se tajně vzali na Konopišti a o dva měsíce později Šťastnému mladá herečka porodila syna Ondřeje (2). Před kamerou se přitom ti dva moc nepotkávali. Ona hrála dceru Michaely Dolinové (49) Lenku, on chirurga Dalibora Fryntu.

Jiří Langmajer (47) & Ivana Jirešová (36)
Pracovní vztah herců přerostl v intimní v dubnu roku 2007. Tehdy hráli v seriálu manžele Hruškovy. Poté, co se Langmajer s Jirešovou nechali načapat při nočních schůzkách v centru Prahy, svůj románek ukončili. Ivana se vrátila k partnerovi Viktoru Dykovi (45), Jiří Langmajer od té doby vystřídal ještě několik milenek z řad hereček.



Přečtěte si
frannes
3. 3. 2014 • 17:09

Tak si musím střelit i do další nesympatické postavy (zlé kukuče při snaze něco záskat)z Ordinace , vzor zlatokopky (postava), ovšem na Pantoflici nestačí, upřímně herečce přeji mateřství a nemusela by se její postava už do Ordinace vracet, ovšem tvůrci jsou asi hodně naivní,že divák nepozná těhotenství skutečné na rozdíl od děje (na některé ženě je to prostě vidět) i když se bříško snaží ze záběru neukazovat.

janamala
3. 3. 2014 • 10:41

ty jo, že je fakt divná...přitom krásná baba to vizuelně opravdu je...ale třeba s jinou rolí to bude jinak...

popocatepetl
3. 3. 2014 • 08:39

"Krásná Máchová"? Je to jistě otázka vkusu, ale mně se na ní vůbec nic krásného nezdá. Mimořádně nesympatická osoba, v jejím pohledu je něco hodně odpudivého. Ovšem panu asistentovi režie, který si ji po dvou měsících vztahu dokázal uvázat na krk, samozřejmě přeju hodně štěstí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.