Bolek Polívka: Natáčel s mrtvolou v lednici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bolek Polívka: Natáčel s mrtvolou v lednici!

V tašce, kterou seriáloví policisté objevili v kontejneru, mělo být rozřezané lidské tělo. Ve skutečnosti to ale bylo vepřové maso...
V tašce, kterou seriáloví policisté objevili v kontejneru, mělo být rozřezané lidské tělo. Ve skutečnosti to ale bylo vepřové maso... (Reprofoto ČT, ara)

Takovouhle »mňamku« byste si nejspíš dát nechtěli! Neuvěříte, co při natáčení krimiseriálu Případy 1. oddělení si místo rohlíku k jogurtu málem zakousla zvukařka!

V prvním díle seriálu s názvem Rozčtvrcená, který si v pondělí večer na ČT1 nenechalo ujít 1,8 milionu diváků, řešil major Plíšek, ztvárněný Bolkem Polívkou (64), případ zavražděné dívky.


Štábu záleželo na tom, aby mrtvola vypadala co nejvěrohodněji. „Maskérky vyrobili torzo ze skutečného masa, aby mrtvola byla co nejvíc realistická,“ prozradil dramaturg seriálu Tomáš Feřtek. Jenže právě to se ukázalo být kamenem úrazu!
„Při natáčení maso muselo do ledničky, aby se nezkazilo. Nic netušící zvukařka si tam šla dát jogurt na svačinu a vyskočilo na ni lidské tělo. Málem padla do mdlob,“ prozradil Feřtek »chutnou« historku z natáčení nového seriálového hitu, který při své pondělní premiéře, alespoň co do sledovanosti, »poslal pod drn« konkurenční Kriminálku Anděl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.