Milenec Martin Kristen žádal o ruku: Heidi Klum ho odmítla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Milenec Martin Kristen žádal o ruku: Heidi Klum ho odmítla!

Heidi Klum a Martin Kirsten působí jako šťastný pár.
Heidi Klum a Martin Kirsten působí jako šťastný pár. (Profimedia.cz)

Do třetice všeho dobrého i zlého... Toto rčení je asi zcela cizí německé topmodelce Heidi Klum (40)! Po dvou nepodařených manželstvích se nyní mohla vdávat potřetí, očividně se jí ale nechce: Když ji totiž přítel Martin Kirsten (41) požádal o ruku, odmítla!

O jejich románku se začalo šuškat už loni v létě, tedy asi půl roku poté, co Heidi šokovala svět nečekaným rozvodem s britským zpěvákem Sealem, za něhož byla provdaná sedm let. Před ním byla pět let ženou stylisty Rice Pipina.

Modelčin někdejší bodyguard Martin se chystal o Vánocích požádat svou vyvolenou o ruku. Heidi ho ovšem odmítla ještě dřív, než se stihl vyslovit! „Heidi ho miluje a je šťastná, že má rád i její děti. Do dalšího manželství se jí ale nechce,“ popisuje zdroj z jejího blízkého okolí. „Martin byl jejím odmítnutím zdrcen a doufá, že Heidi své stanovisko ještě přehodnotí,“ dodává přítel páru.

Zahraniční tisk spekuluje i o tom, že topmodelka se svým bývalým bodyguardem čeká miminko! Bylo by její už páté...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.