Tři oříšky pro Popelku po 40 letech: Hlaváčová hrála těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tři oříšky pro Popelku po 40 letech: Hlaváčová hrála těhotná!

Dana dnes.
Dana dnes. (Foto Aha! – Marek Pekárek, archiv Městského divadla Mladá Boleslav, ara)

V době, kdy se legendární pohádka natáčela, nebyla ještě na světě. Přesto už ve Třech oříškách pro Popelku hrála. Její jméno ale v titulkách není. Lucie Matoušková (40) byla ještě v bříšku zlé nevlastní sestry Popelky Dany Hlaváčové (68) a teď je z ní herečka.

Pohádka Tři oříšky pro Popelku dnes slaví 40 let od své premiéry a stejně tak dlouhou dobu si herečka a představitelka Dory Dana Hlaváčová připomíná své těhotenství. Při natáčení pohádky byla totiž v šestém měsíci a dceru porodila pět měsíců před premiérou pohádky. A protože Lucie hrála už jako miminko v bříšku, ovlivnilo to i její povolání.


„Všichni od Hlaváčů byli nadšení ochotníci, takže někde v genech to asi je. Zřejmě proto jsem se také dostala k divadlu,“ řekla před časem Lucie v pořadu České televize Osudy hvězd. Tam také prozradila, že s herectvím začala už jako dítě.
„Na jevišti jsem poprvé jako herec stála asi v osmi nebo devíti letech,“ svěřila se Lucie, která nemá ráda pozornost médií stejně jako její matka. Společně žijí v Mladé Boleslavi, Lucie tam hraje v divadle a herectví je pro ni velkým koníčkem a radostí.

Tajemství scény na saních!
Protože byla Dana Hlaváčová při natáčení pohádky v šestém měsíci, musela ji při náročné scéně při pádu saní do zamrzlého rybníka zastoupit kaskadérka.



Přečtěte si
majojo
28. 12. 2013 • 11:33

Žhavé drby: Tři oříšky pro Popelku po 40 letech. To jste se fakt vyprsili, Šmucláci!

winterfreshka
17. 11. 2013 • 08:51

To tu visí každý rok,zas máte okurkovou Šmúcáci???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.