Zadlužená máma Štiková se dočkala roztomilých koťátek: Bude je muset kvůli exekucím utopit?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zadlužená máma Štiková se dočkala roztomilých koťátek: Bude je muset kvůli exekucím utopit?!

Jaký bude osud malých koťátek? Rozdá je snad Máma Štiková svým fanynkám na Facebooku?
Jaký bude osud malých koťátek? Rozdá je snad Máma Štiková svým fanynkám na Facebooku? (ara, Facebook)

Do totálně zadlužené vily v Hostivicích přibyl další výdaj. V naprosto nevhodnou dobu, kdy tyto psudocelebrity čelí 18ti exekucím, se domácímu mazlíčkovi Štikových Sisince narodila tři koťátka.

Máma Štiková (41) ještě ani nestačila strhat všechny nálepky ze zabaveného nábytku od exekutorů, a už má na krku další tři hladové krky. „To, že u nás měli být exekutoři, je asi stejně pravdivé, jako že mám mít údajného milence,“ hodnotila tenkrát matka Ornelly celý incident a nepřímo tak potvrdila existenci odvážlivce, který se rozhodl zkoumat zákoutí jejího tuku se zbavujícího se těla.

Koťátka kočičky Sisinky máma Štikové sice hrdě ukazuje na svém facebooku, ale kdo jim bude potom, co odrostou, kupovat konzervy se žrádlem, se už nezmiňuje. Jednou z variant může být to, že část svého denního přídělu jídla jim věnuje kulaťoučká Charlotte, která nedávno svoje špeky ukazovala na »luxusní dovolené« v Bulharsku. Po vzoru svojí matky se totiž rozhodla hubnout a kromě běhání okolo zadlužené vily možná omezí i svůj příjem kalorií. Takováto oběť od nejmladší Štiky, pro kterou jsou vrcholem módy prsa přetékající z malé podprsenky, by mohla drobné mazlíky zachránit. Hlava rodiny Michal mlčí a k zaplacení exekucí se zřejmě nemají. Co když koťátka překročí rodinný rozpočet a máma Štiková si nebude moci kupovat svoje oblíbené značkové kabelky? Tak zbývá možnost nejhorší-utopit je.



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.