Dobře zajištěná Ornella: Když si řekne, Pepa tasí šrajtofli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dobře zajištěná Ornella: Když si řekne, Pepa tasí šrajtofli!

Ornella řekne, Pepa koupí.
Ornella řekne, Pepa koupí. (Foto Aha! - Petr Novotný, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Hvězdička Ornella Štiková (20) se nikdy nemusela starat o finance nebo rodinný rozpočet. Od maminky odešla rovnou ke svému příteli Josefu Koktovi (56) a snaží se vyhrát soutěž o supermatku roku. O domácnost se sice stará, ale kasu pořád drží Pepa.

Během tohoto roku došlo v životě zrzky Ornelly k několika výrazným změnám. Stala se matkou malého Quentina (1), pohádala se s matkou a ze zadlužené vily v Hostivicích včas prchla do karlínského bytu svého přítele. Proutník Kokta se mezitím stihnul rozvést s manželkou Gábinou Partyšovou (36), která v posledních týdnech rozprodává nemovitosti, jenž získala po rozvodu.

Zatímco pseudocelebrita máma Štiková se najednou přestala cpát před objektivy fotografů, zrušila si facebook a po návštěvě exekutorů si zřejmě hledá místo na přezimování, tak Ornella nechala plotnu plotnou a opět vstoupila do společenského života. Zkouší nové představení, navštěvuje večírky a ukazuje Quentina. Při tom všem jí ještě zbývá plno času, aby jídlem i svým tělem uspokojovala Pepovy choutky. „Uklízím, peru, miluju vaření. Ráda experimentuji. Opravdu nerada žehlím. Tak u nás žehlí Pepa,“ vyjmenovává Ornella. Když ale přijde na to, na kolik taková domácnost vyjde, tak mladá maminka tápe. „O tom nemám žádný přehled. Když něco potřebuji, tak řeknu Pepovi a jdeme to koupit.“ Rusovlasá Štika se netají sexuálním apetitem a sex s Koktou si neodepřela ani v šestinedělí. Sedm měsíců po narození Quentina tomu není nejinak. „My milujeme milování a rozhodně si nedokážu představit, že by mi mateřství cokoliv nabouralo. Hlavně se chci vyvarovat chyby typu, že matky spí s dítětem v jedné místnosti, a partner usíná někde na kanapi. To je podle mě takový hřebík do rakve vztahu. My vždycky usínáme přitulení v klubíčku a k sobě…mě to dává pocit bezpečí a lásky,“ vysvětluje Ornella.

 



Přečtěte si
kikot
13. 11. 2013 • 11:25

pepa uz davno prachy nema,ale musi pred lidma hrat oba dva na to ze jakoze prachy maj,ona jakoze ma bohatou rodinu,a on jakoze taky,ve skutecnosti jsou chudy oba dva,jen to lidem nepriznaj,aby o nih psalo hrajou s poslednih sil na vip a cpou se tam jak muzou,uz to dlouho nevydrzi a lidi je prokouknou

haha
9. 11. 2013 • 13:51

včera sem měla čest madam vidět.normální ordinerní fuchtle špatně obarvená na zrz. je to děsná kobyla co tahá nohy za sebou.ten Kokta snad byl v rauši.

mandat
7. 11. 2013 • 21:37

Co bude delat Pepa, kdyz dojdou prachy ?????????????????

malejavelkej
5. 11. 2013 • 15:16

Ach jo, už je to stašidlo zase tady. A to jsem doufal, že už od ní bude konečně pokoj. Stěžovala si na matku že ji prodává bulváru a sama se sem cpe. Ono to asi s tou otevřenou štajtoflí Pepy nebude tak žhavé, že? Kde si nahrabe, tam si nahrabe, kačena.

fionora
5. 11. 2013 • 14:06

Ty kravko, jak můžeš napsat, že malé děťátko je zrůdné. Je to milé děťátko, a v čem podle tebe není normální? To tvrzení je na žalobu. Fuj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.