Bezradná Olga Menzelová: Má sluhu v šatníku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bezradná Olga Menzelová: Má sluhu v šatníku!

Olga Menzelová má problémy s vlastní skříní.
Olga Menzelová má problémy s vlastní skříní. (Foto Aha! – Roman Souček)

Manželka Jiřího Menzela (75) Olga (35) se ráda obklopuje hezkými věcmi a sleduje nejnovější módní trendy. Mnohdy ale potřebuju odbornou radu stylisty, který jí dokonce pomáhá s tříděním věcí v šatníku.

„Zavedla jsem účinnou metodu vyřazování věcí, které bych sama nebyla schopna vyřadit ze šatníku – dvakrát ročně ke mně přijde domů můj skvělý stylista Honzík Pokorný a vyháže vše, co mu připadá nevhodné. Někdy se snažím trochu odporovat, ale většinou marně. Jakmile najde věc, kterou jsem třeba rok neměla na sobě, nekompromisně ji dá pryč,“ vysvětluje Menzelová v magazínu Glanc.

Kromě takovéto nezbytné pomoci si Olga Menzelová myslí, že svět módy má v malíčku, ale jedním dechem dodává, že se svým stylistou je v kontaktu téměř denně. „Myslím, že mám přirozený cit pro eleganci a styl. Ale nikdo není neomylný. Když jsem mimo republiku, můj stylista je mi rádcem i na dálku. Pomocí MMS spolu zvládáme celý styling." Jako správná celebrita dává před velkými nákupními centry přednost malým butikům s originály a nejraději nakupuje za hranicemi. „Tyto radosti řeším výhradně v zahraničí, protože v Česku na to nemám čas,“ vysvětluje.



Autor:  mpa

Přečtěte si
janna64
2. 10. 2013 • 11:41

proč je mi ta paní tak nesympatická a ten její úsměv mi příjde tak falešný ?

hejhej
1. 10. 2013 • 09:54

Menzelová je nesympatická, nepěkná ženská, s hnusným charakterem,aby si pořídila dítě, když bohatý manžel už nemůže, neštítila rozbit manželství.

mandat
1. 10. 2013 • 09:08

Presne tak. Asi dela tomu sluhovi reklamu,aby dalsi panicky vyuzily jeho rady a samozrejmen za to poradne zaplatily.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.